Marius Screciu: omul în care putem avea încredere

Liderii USL – Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, îl susţin pe Marius Screciu, candidat pentru fotoliul de primar al Severinului

Marius Screciu: omul în care putem avea încredere

Lansarea candidaţilor USL Mehedinţi pentru alegerile  locale din 10 iunie, eveniment de o amploare neaşteptatã, desfãşurat la Sala Polivalentã la finele sãptãmânii trecute, a avut loc, dupã cum ştiţi deja, în prezenţa liderilor naţionali ai USL, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin.

Atmosfera în Polivalentã a fost incendiarã, iar maestrul de ceremonii al evenimentului a fost europarlamentarul Cristian Buşoi. Dincolo de toate cele ce s-au spus în de speech-uri, ovaţii, steaguri şi tricouri – un moment convingãtor şi intens aplaudat a fost discursul liderului social-democraţilor severineni, Marius Screciu, candidatul USL Mehedinţi pentru fotoliul de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, cel care a avut curajul sã-l înfrunte pe candidatul MN MH, primar în funcţie.

Discursul liderului social-democrat a ridicat efectiv sala în picioare, Marius Screciu reuşind sã puncteze foarte bine aspecte sensibile ale realitãţilor mehedinţene, printre care cea mai gravã e lipsa locurilor de muncã, fãcând totodatã un lãudabil apel la premierul Victor Ponta, la guvernul USL, pentru a trata Mehedinţiul ca prioritate şi lansând ideea unui Contract de încredere între guvernanţi şi Mehedinţi. “Profit de faptul cã în salã, alãturi de noi, sunt conducãtorii României de azi, pentru a reaminti cã judeţul Mehedinţi este, din nefericire, primul din punctul de vedere al şomajului la nivelul ţãrii. Este o realitate îngrijorãtoare şi regretabilã, care reclamã o abordare responsabilã şi energicã. Îmi doresc ca şi judeţul Mehedinţi sã fie prioritar pentru domnul Victor Ponta şi pentru actualul guvern condus de domnia sa”, a subliniat Marius Screciu.

A fost un apel clar, fãrã echivoc, şi un apel salutar, mai ales în condiţiile în care soarta Combinatului Chimic e în discuţie de multã vreme. De altfel, în replicã, Victor Ponta a atins şi acest subiect foarte sensibil, al RAAN: “Sunt absolut convins cã pentru Mehedinţi şi pentru Drobeta Turnu Severin, RAAN-ul trebuie sã existe şi oamenii care lucreazã acolo sã-şi menţinã locurile de muncã”.

“Datoria noastrã este sã redãm oamenilor încrederea în instituţiile statului, în valorile democraţiei, în prezentul şi viitorul acestei ţãri. Dragostea noastrã pentru Mehedinţi şi pentru Drobeta Turnu Severin este motivaţia de care avem nevoie pentru a câştiga în 10 iunie”, a declarat Marius Screciu.

Tags: ,