Judoka strehãiancã Ane-Marie Brebinaru, vice campioanã balcanicã în Muntenegru

Selecţionatã în lotul României, în urma câştigãrii a douã titluri naţionale la U 14(copii), şi la U15 (juniori4), judoka de la Palatul Copiilor-Filiala Strehaia, Ane-Marie Brebinaru, a avut o comportare excelentã la campionatul balcanic de judo U15.
Câştigând în preliminarii în faţa unor sportive din Bulgaria şi Turcia, a pierdut finala în faţa sportivei gazdã, obţinând totuşi medalia de argint pentru România. Ambiţioasã cum e, ar fi vrut sã asculte Imnul României pe podiumul de premiere, dar a promis cã la anul va reuşi sã împlineascã acest vis frumos. S-a întors foarte entuziasmatã cã a reuşit un argint pentru România, pentru Mehedinţi, pentru Strehaia şi cã orice copil de vârsta ei aşteaptã, ca recompensã din partea autoritãţilor, mãcar o strângere de mânã sincerã şi o ciocolatã.
Rezultatul este cu atât mai valoros, întrucât sportiva e la prima ei competiţie în afara ţãrii, clubul de la Strehaia neavând fondurile necesare deplasãrii în afarã, dar se pare cã Dumnezeu e tot timpul alãturi de judoka strehãieni, din modesta salã de judo, ieşind cam anual sportivi care reuşesc sã se impunã şi în strãinãtate. Îi urãm în continuare succes şi sã ajungã şi campioanã olimpicã.

Tags: ,

About autor