ABSOLVENŢII ŞCOLII POSTLICEALE SANITARE “GHEORGHE ŢIŢEICA”, LA CEAS FESTIV

Sâmbãtã, 14.06. 2015, la ora 11, în sala amfiteatrului Şcolii Postliceale Sanitare ,,Gheorghe Ţiţeica” din Drobeta Turnu Severin a avut loc festivitatea de absolvire a celor 3 ani pentru specializãrile asistent medical de farmacie, asistent medical de laborator şi asistent medical de balneofiziokinetoterapie şi recuperare.
Manifestarea a fost deschisã prin intonarea imnului de stat, urmat de discursurile direactorului general al Fundaţiei ,,Gheorghe Ţiţieca”, prof. Ion Nãnuţi; directorului şcolii prof. Mirela-Mariana Biban; diriginţilor de la cele trei specializãri: prof. Janeta Mãcinic, prof. Ion Vîlceanu, prof. Simona Marinescu.
Dupã discursurile celor cinci cadre didactice au fost înmânate diplome celor mai merituoşi dintre ei. A fost un moment încãrcat de emoţii profunde, atât din partea absolvenţilor, cât şi a cadrelor didactice, a tuturor invitaţilor.
A fost momentul în care absolvenţii celor 3 specializãri încheie una dintre cele mai frumoase etape ale vieţii. Au fost trei ani în care sãrbãtoriţii de azi au avut alãturi un corp profesoral de elitã, format într-o şcoalã de tradiţie şi prestigiu, care oferã în prezent condiţii de studiu şi devenire profesionalã la nivelul cel mai înalt. Încet, dar sigur, pe mãsurã ce anii au trecut, tinerii de acum trei ani s-au maturizat, au acumulat noi şi noi informaţii şi cunoştinţe, şi s-au format profesional ca specialişti în domeniu.
Dorim acestora sã reuşeascã în meseriile pe care le-au ales şi sã fie cãlãuziţi în viaţã de cele trei valori absolute, fundamentale, ale omului: Adevãrul, Binele şi Frumosul.
Mult succes
la examenele ce vor veni!
Jr. TRÃILÃ JEAN FLORENTIN, secretar Fundaţia “Gheorghe Ţiţeica”

Tags:

About autor