Festivitate de absolvire la Şcoala Postlicealã Sanitarã de Stat Drobeta Turnu Severin

Miercuri,17 iunie 2015. Ora 14.00. Casa Tineretului. Începea festivitatea de absolvire a celor 3 ani de studiu pentru specializãrile asistent medical generalist şi asistent medical de farmacie de la Şcoala Postlicealã Sanitarã de Stat din Drobeta Turnu Severin. În salã aproape 140 de absolvenţi şi alte zeci de pãrinţi, prieteni, cunoştinţe, invitaţi, iar la prezidiu o parte dintre dascãli, cu toţii pregãtiţi pentru eveniment, emoţionaţi pentru cã era pentru prima datã când se organiza o festivitate de absolvire.
Au rostit alocuţiuni profesorii, invitaţii, dar şi douã absolvente, s-au înmânat diplome de absolvire, întreaga desfãşurare a ceremoniei fiind însoţitã de proiecţii cu şi despre activitãţi desfãşurate în cadrul şcolii, dar şi cu mesaje de mulţumire din partea elevilor pentru cei ce le-au cãlãuzit paşii în nobila meserie de asistent medical.
Au fost aduse mulţumiri şi echipei condusã de prof. Delia Alexandru, director adjunct al şcolii, pentru iniţiativa şi modul în care au organizat prima ediţie a festivitãţii de absolvire pentru promoţia 2015 a Şcolii Postliceale Sanitare de Stat Drobeta Turnu Severin.

Tags:

About autor