Nicoleta Andra IANCU, concurenta de la “Românii au talent”, a primit cadou de la Marius SCRECIU un microfon de ZIUA COPILULUI

Nicoleta Andra Iancu, fetiţa de 9 ani, din Drobeta Turnu Severin, care a impresionat publicul, la ‘’Românii au talent’’ a primit luni, de 1 iunie, un cadou mult dorit: un microfon.
Surprizã foarte plãcutã, de 1 iunie, pentru Nicoleta Iancu, fetiţa cu o voce incredibilã, care a impresionat juriul de la “Românii au talent”, cântând douã melodii ale regretatei Maria Tãnase – “Ciuleandra” şi “Cine iubeşte şi lasã”.
“Mica Maria Tãnase”, aşa cum i se spune, a primit un microfon, pe care şi-l dorea foarte mult de la consilierul local Marius Screciu, preşedintele organizaţiei municipale PSD Drobeta Turnu Severin.
“Este foarte important sã sprijin astfel de copii, Nicoleta are mult talent şi în acest moment avea nevoie de ajutor, îşi dorea din suflet un microfon, o colegã mi-a adus la cunoştinţã acet caz şi am considerat cã este un moment potrivit ca astãzi, de 1 iunie, sã-i oferim acest cadou. Este un microfon care sper sã o ajute foarte mult în cariera ei”, a spus Marius Screciu.
„Am cunoscut-o pe Andruţa în urmã cu cîteva luni, m-a impresionat faptul cã este un copil extrem de talentat. Am realizat cã sunt copii care reuşesc sã meargã mai departe doar cu mari sacrificii şi atunci are nevoie de sprijinul nostru. Drept urmare o sã susţinem şi pe mai departe”, a spus Alina Nicoleta Creţulescu, colegã de partid cu Marius Screciu.
Evenimentul a avot loc la Clubul Mickey din incinta magazinului „Decebal” din Drobeta Turnu Severin, unde Nicoleta Iancu a susţinut un microrecital pentru copiii şi pãrinţii acestora prezenţi în salã.
Un copil modest
Dincolo de vocea sa excepţionalã, de puterea de a interpreta la o vârstã atât de fragedã melodiile Mariei Lãtãreţu ori Mariei Tãnase, micuţa Andra este şi un copil modest.
Situaţia financiarã a familiei este una precarã, pãrinţii acesteia fãcând eforturi uriaşe pentru a putea susţine acest copil excepţional. De cele mai multe ori, pãrinţii sunt cei care trebuie sã scoatã bani din buzunar pentru a plãti tot ceea ce înseamnã participarea la un festival, de la transport, cazare pânã la taxa de participare. Mama Andrei este administrator la un bloc, iar tatãl cu greu şi-a gãsit un loc de muncã.
Nicoleta a fãcut un spectacol nemaipomenit în concurs şi a dat naştere unui moment emoţionant când a fost eliminatã. Andra a mers pe scenã sã o îmbrãţişeze şi sã-şi ia rãmas bun de la ea. Situaţia s-a schimbat pentru Nicoleta Iancu, atunci când în premierã în istoria acestui show, unul dintre primii finalişti ai concursului “Românii au talent”, a fost eliminat din competiţie de ProTV, dupã ce echipa de producţia a constatat cã acesta a încãlcat clauzele contractuale. Bãiatul a fost înlocuit de micuţa severineanã cu voce de privighetoare, concurenta clasatã pe locul al patrulea în prima galã live a emisiunii.

Tags:

About autor