Marius Screciu şi-a întors privirea cãtre persoanele cu deficienţã de auz şi vorbire şi le-a îndeplinit o dorinţã

Consilierul local Marius Screciu a donat luni, 25 mai a.c., un televizor LCD Asociaţiei Surdo-Muţilor din Drobeta Turnu Severin. Persoanele cu deficienţe de auz şi vorbire au primit cadoul cu mult entuziasm şi speranţa cã în viitor şi alte persoane din administraţia publicã localã sau cu posibilitãţi materiale îi vor urma exemplul consilierului PSD.
Membrii asociaţiei au fost încântaţi sã vadã cã Marius Screciu şi-a întors privirea cãtre ei şi le-a îndeplinit dorinţa, chiar a învãţat semnele pentru salutul mimico-gestual, care sã fie înţeles de cei cu deficienţe de auz.
Filiala din Mehedinţi a Asociaţiei Naţionale a Surdo – Muţilor numãrã peste 100 de membri. Reprezentanţii asociaţiei au mãrturisit cã se confruntã cu probleme din cauza lipsei banilor, aşa cã orice sprijin este binevenit. Televizorul primit va fi folosit în cadrul întâlnirilor la care participã membrii asociaţiei pentru a se informa şi a socializa. Marius Screciu a declarat cã gestul sãu ar trebui urmat şi de alte persoane.

Tags: ,

About autor