La Camera Deputaţilor, o lege satanicã impusã de Oculta Mondialã

Încã un institut de importanţã naţionalã – fanion al cercetãrii româneşti, de mare tradiţie ştiinţificã, va cãdea rãpus de clasa politicã incompetentã, indisciplinatã şi iresponsabilã. Mircea Ţicleanu, directorul ştiinţific al Institutului Geologic Român, cercetãtor de elitã şi om de ştiinţã remarcabil, a fost demis mişeleşte pentru cã a avut curajul sã spunã adevãrul cu privire la pericolul exploatãrii gazelor de şist, a avut curajul sã apere cu argumente ştiinţifice dreptul la viaţã al cetãţenilor din zonele propuse pentru exploatare, dreptul la sãnãtate şi libertate. Altfel, ei ar fi devenit victime ale unor tehnologii criminale, ce se preconizau a fi utilizate în exploatarea din mediul subteran a unor substanţe minerale utile. Prin demiterea sa se urmãreşte, de fapt, o ţintã dublã: punerea pe butuci a institutului, asemenea cazului „Cantacuzino”, şi astuparea unei voci care spune adevãrul, se opune nedreptãţilor şi deranjeazã. „Institutul Geologic Român se aflã în prezent la discreţia unui grup de interese de tip mafiot, care deocamdatã a prãdat pe faţã instituţia de funcţiile sale vitale şi care o va parazita în viitorul apropiat la modul agresiv şi pe care o va deturna de la menirea sa, fie prin incompetenţã profesionalã, fie din rea credinţã”, a declarat Mircea Ţicleanu.

Legea „parteneriatului civil indiferent de sexe”, un real pericol pentru urmãtoarele noastre generaţii
Sã revenim la gãştile catilinare din foaierul confortabil al politicii de la Bucureşti. Parlamentul României s-a transformat într-un infractor de rînd, care face legi în perioada cînd nu stã la închisoare pentru vreo crimã de drept comun. Cu mici modificãri, Mark Twain a afirmat aceasta şi se potriveşte la mustaţã Comisiei deputaţilor pentru muncã şi protecţie socialã, care a avizat hoţeşte proiectul de lege numit eufemistic şi dubios „parteneriatul civil indiferent de sexe”, care urmeazã sã intre la vot în plenul Camerei Deputaţilor. Legea va fi un real pericol pentru unele categorii de tineri, lobotomizate de fascinaţia libertãţii şi distanţate prin manipulãri agresive de sentimentul fiinţei creştine, care vor înghiţi frivolitatea tîrgului satanic ca pe o şaorma, tîrg mascat de cuvîntul „parteneriat”. Îşi vor pîngãri sufletele şi existenţa şi vor purta toatã viaţa cicatricea dureroasã a unui cancer care, altfel, poate fi evitat. De cînd s-au înmulţit medicamentele şi ne-au inundat farmaciile, cam toţi politicienii au luat-o pe arãturã şi sînt o ruşine pentru România. Un exemplu cras este hominidul Remus Cernea, cel care a ratat intrarea în P.E., candidatura sa fiind respinsã de B.E.C. pe motiv cã nu şi-a numerotat listele cu semnãturi. Bruxelles-ul fiind salvat, astfel, de invazia unui mãscãrici, în permanenţã în miezul scandalurilor, înaintînd în Senat, în repetate rînduri, printre neroziile sale, proiectul de lege privind cãsãtoria civilã indiferent de sexe, scoaterea religiei din şcoli… Curat antiromânesc pãgînismul sãu, manifestat în declaraţii publice oribile precum: „România va fi cu adevãrat liberã şi democraticã atunci când va avea preşedinte o femeie rromã, lesbianã şi atee, pentru cã atunci oamenii înseamnã cã vor alege un preşedinte trecând peste prejudecãţile lor”. Un astfel de politician n-ar mai trebui tolerat sub nicio formã şi sub niciun motiv în politica poporului român creştin. Aprobînd proiectul unei legi satanice, Comisia deputaţilor a deschis uşa unui curent de totalã decãdere moralã – o decãdere din firea creştinã a urmãtoarelor noastre generaţii.

Nu pot fi nicicum consideraţi un alt gen de normalitate într-o societate eminamente creştinã şi normalã
Este tot mai evidentã şi alarmantã o crudã realitate mondialã: Lesbian, Gay, Bisexual şi Transgender (L.G.B.T.) agreseazã ostentativ şi discrimineazã (paradoxal!) o majoritate normalã, indulgentã şi paşnicã, pentru obţinerea unor recunoaşteri şi privilegii anormale, care sã le înlesneascã comiterea unor abuzuri şi eludarea legilor statului sub protecţia unor legi aberante, votate pe scara de incendiu. Aceştia şi-au gãsit aliaţi în pãgînii democraţiei, nimeni alţii decît politicienii şi partidele demagogice – adicã cei/cele din afara gîndirii şi acţiunii raţionale. Adaptarea la o societate profund bolnavã este un simptom evident de deteriorare mintalã. Iatã ce îmi trimite Contraamiralul de flotilã (r) Marian Ioan: „Eu ştiam cã parteneriatul este o chestiune specificã domeniului business, care mai de care mai profitabile sau mai pãguboase, unde nu se pune problema unei delimitãri în funcţie de sex. Cãci, nu-i aşa, parteneriatele alea nu sunt constituite pentru … partide de sex, chiar dacã sub umbrela lor, uneori, se desfãşoarã şi asemenea acţiuni filantropice. Am întrebat în stânga şi-n dreapta ce e cu parteneriatul ãla civil indiferent de sex, de pe masa Senatului. Aşa am aflat cã urmeazã sã se legifereze, sub masca acestei denumiri de-a dreptul tâmpite, cãsãtoria între fiinţe umane de acelaşi sex. Atunci m-am lãmurit cã nu e vorba de niciun business, ci este o bişniţã ordinarã. O bişniţã cu tineri atraşi spre homosexualitate/lesbianism, bişniţã care urmeazã sã primeascã umbrela apãrãtoare a legii. De ce? Ca sã nu mai procreeze. Iar dacã doresc sã aibã şi ei copii, îi pot înfia. Copiii înfiaţi pot fi mult mai uşor vânduţi pentru organe, decât cei proprii, nu? Nu ar fi normal ca celor care opteazã pentru mizeria numitã homosexualitate sã li se interzicã a înfia copii? Pãi, din moment ce aleg singuri sã nu procreeze, de ce sã înfieze copiii procreaţi de alţii. De-abia acuma îmi dau seama de ce rãcneau ãia „Jos comunismu” în 2014. Pentru cã, în comunism nu era permis aşa ceva”. Este vocea unui intelectual şi patriot român, care ar putea da lecţii multor senatori. Dacã dezaxaţii şi impostorii, buni de trimis în spaţiu doar cu bilet de dus, ar fi legalizat un climat de moralitate strictã, nu haosul, corupţia, sodomismul şi prostituţia, sub toate aspectele, nenorocirile de tot felul n-ar fi existat. Homosexualii şi lesbienele n-ar fi îndrãznit sã iasã din bîrlog pe strãzi. Niciodatã heterosexualii, în deplinãtatea facultãţilor mintale, n-au ieşit la parade publice ca sã-şi unduiascã dosurile ostentativ în faţa publicului. LGBT a devenit o problemã, membrii ei au invadat şi poluat agresiv spaţiul privat al celorlalţi, şi oricît de mult s-ar strãdui specialiştii sã adapteze teoriile şi definiţiile bolilor psihice pe fundurile lor, aceştia nu pot fi nicicum consideraţi un alt gen de normalitate într-o societate eminamente creştinã.

Ar trebui scoşi cu mãtura din Parlament, împreunã cu zoile şi mizeriile aduse de ei în România
„Aleşii Neamului”, aproape în totalitate nişte mercenarii psihopaţi şi corupţi, dar şi dereglaţii care şi-au dat votul pentru o lege satanicã impusã de Oculta Mondialã, ar trebui scoşi cu mãtura din Parlament, împreunã cu zoile şi mizeriile aduse de ei în România.
Puii aceştia de monştri doresc – absolut inconştient şi condamnabil! – degenerarea fiinţei naţionale şi transformarea ei într-o cireadã uşor de dus spre pierzanie. De fapt, cum se înmulţesc ei, cînd sînt anormali? Sînt un fel de rîie mergãtoare, care contamineazã naivii. N-ai cum sã-i mai tratezi. Poate doar un preot sã mai scoatã diavolul din ei, prin exorcizare. Dacã îi duci la psiholog, îi dã şi acesta cu libertãţile lor, multe la numãr, cîştigate, cicã, la lovitura de stat din ’89. Şi o parte a presei suflã cu sîrg în dosul acestor posedaţi, împerecheaţi în buzunarele de la spate, care au maculat România. Toate manifestãrile publice ale rãtãciţilor cu duhul sînt un atac mizerabil şi o sfidare la adresa creştinismului şi cetãţenilor! În curînd, pedofilii şi zoofilii îşi vor cere şi ei dreptul la un marş al lor. Apropo, Frau Merkel a dat curs nemulţumirii generale pricinuitã de rezidurile umane, iar Zoofilia legiferatã în Germania, în 1969, va fi scoasã în afara legii.

În calitate de creştin şi cetãţean român al acestor timpuri blestemate, nu recunosc acel proiect de lege de pe masa Senatului României
Occidentul şi-a aruncat gunoaiele toxice şi urît mirositoare în curtea noastrã, iar patriotismul, religia şi moralitatea, au ajuns cele mai urîte vise pentru capitaliştii noştri, înfruptaţi din bogãţie şi putere de un sfert de veac. Ei considerã cã nu meritã sã mai fim educaţi în spirit românesc, pentru cã decadenţa occidentalã face toţi banii. Cu dispreţ evident faţã de lege, faţã de valorile românismului, faţã de toate perceptele morale, într-un dezmãţ neruşinat, reprezentanţii Puterii politice şi de stat sînt autorii de drept şi de fapt ai distrugerii României. Cã au avut de executat un ordin sau de intermediat un blat cu infractorii mondiali, toate guvernele postdecembriste au asasinat, pas cu pas, România Economicã, România Spiritualã, România Socialã, România Culturalã, România Demnã, România Moralã, România Mare. Cum zidul de la Târgovişte e prea mic pentru aceste imense hoarde de mişei, sînt indicate în regim de urgenţã – ca fiind imperios necesare! – munca silnicã pe viaţã pentru resuscitarea României şi confiscarea uriaşelor lor averi, obţinute fraudulos. Dupã ani grei de capitalism sãlbatic curg sudorile de pe noi, cei înjugaţi la carul unor robii strãine – un car dezaxat, care intrã mereu cu oiştea în gard! În calitate de creştin şi cetãţean român al acestor timpuri blestemate, nu recunosc acel proiect de lege de pe masa Camerei Deputaţilor. Pot recunoaşte, însã, cã în România se poate orice: Preşedinţia e privatã, Senatul e privat, Camera Deputaţilor e privatã, Guvernul e privat, toate organismele şi instituţiile statului sînt private, organizate anume dupã neuronii degenerativi ai hoţilor şi agresorilor care le-au umplut pînã la refuz. Vorbesc de nişte maidanezi dãunãtori care şi-au plãtit funcţiile pentru a le ocupa cît mai mult timp. În acest mod unii borfaşi şi interlopii oraşelor şi satelor s-au angajat pînã la moarte în politicã, administraţie, economie…, ca sã gîtuie România, creştinãtatea şi spiritualitatea noastrã de douã ori milenarã…
Maria Diana Popescu, Agero www.agero-stuttgart.de

Tags: