Marius Screciu: un mod sãnãtos de a face politicã în beneficiul comunitãţii

Şedinţa extraordinarã a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin, anunţatã pentru marţi, 17 martie 2015, orele 14.00, nu a mai avut loc. În schimb a avut loc o foarte interesantã, necesarã şi transparentã întrunire a consilierilor PSD, UNPR, PC şi PNL, având ca temã majorã problema delicatã a furnizãrii agentului termic ppentru municipiu (apã caldã şi cãldurã), începând cu luna septembrie 2015, când RAAN DROBETA şi-ar putea înceta activitatea.
Primarul municipiului, Constantin Gherghe, cel care convocase şedinţa extraordinarã, şi secretarul primariei, Ioţa Rogobete, dar şi consilierii independenţi, au absentat de la şedinţã. A participat în schimb deputatul PSD Rodin Traicu, un specialist recunoscut în domeniul energetic, fost director al R.A.A.N. pe vremea când regia mergea, şi mergea bine. Deputatul Rodin Traicu şi-a expus punctul de vedere vizavi de problema termoficãrii şi a fost ascultat cu atenţie de cãtre consilieri.
Cel care a luat taurul de coarne şi a încercat sã aducã la masa de discuţii liderii politici severineni pentru a se gãsi soluţii serioase şi stabile la problema încãlzirii şi apei calde pentru severineni e social democratul Marius Screciu, fost viceprimar al municipiului. Alãturi de Liviu Nicolicea, Daniel Cîrjan, viceprimari în funcţie, şi Alin Budulan, Marius Screciu face o opoziţie realã şi eficientã la „politica” lentã şi fãrã viziune a actualului primar, Constantin Gherghe, ce pare din ce în ce mai depãşit de evenimente şi de realitatea problematicã a Severinului de azi.
Lucrurile în Consiliul local severinean abia acum sunt pe drumul cel bun: existã dialog, conlucrare, şi iniţiative ce vin în mod serios în sprijinul cetãţenilor, fie cã vorbim de aşteptatele investiţii în cartierele mãrginaşe, fie cã vorbim de problema aceasta recentã, dar foarte gravã, a furnizãrii agentului termic pentru iarna viitoare şi nu numai.

About autor