Marius SCRECIU şi CARAVANA PRIMÃVERII

Primãvara… anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţã a naturii, chiar zilele acestea vremea este mohorâtã. Odatã cu sosirea primãverii omagiem şi ziua de 8 Martie, ziua cea mai plinã de feminitate, ziua frumuseţii, a dragostei, ziua în care femeia este în centrul atenţiei şi este sãrbãtoritã de copii, soţi şi prieteni. A devenit deja o tradiţie prin care Marius Screciu demonstreazã încã odatã cã este alãturi de toţi cetãţenii municipiului pe întreg parcursul anului.
De sãrbãtorile de iarnã este alãturi de cei mai mici locuitori, apoi este alãturi de persoanele nevoiaşe pe care nu le dã uitãrii nici în preajma sãrbãtorilor pascale prin acţiunile sale caritabile, pe 1 octombrie petrece cu persoanele vârstnice, iar primãvara nu uitã nici doamnele din Severin.
Pe 1 Martie preşedintele PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, alãturi de mai mulţi colegi de partid, au ieşit în stradã şi au oferit flori severinencelor, vestind prin gestul lor sosirea primãverii. Frumoasele acţiuni de primãvarã au continuat joi searã (n.a-5 martie) la Restaurantul “Dunãrea Albastrã”, din Crihala, unde fostul viceprimar al municipiului, Marius Screciu, a oferit o floare tuturor doamnelor prezente la Balul “Mãrţişorului” organizat de Sindicatul Pensionarilor. Voia bunã a fost întreţinutã de îndrãgita cântãreaţã de muzicã popularã Sanda Argint, acompaniatã de Samir Ionescu&comp. Preţuirea preşedintelui PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, faţã de doamnele şi domnişoarele din Severin, a fost arãtatã de domnia sa la sfârşitul sãptãmânii trecute când, vineri la prânz, a fost prezent la Fabrica de confecţii, Severconf, din Calea Timişoarei, din municipiu, oferind o floare şi o vorbã dulce, celor 200 de angajate. “Caravana primãverii” condusã de Marius Screciu a poposit, apoi, la Fabrica de prelucrarea bijuteriilor din argint, de pe platforma industrialã a fostului Abator, împãrţind cu dragoste flori doamnelor şi domnişoarelor.
Vineri şi sâmbãtã seara, preşedintele PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a fost prezent în mai multe restaurante unde s-a organizat de cãtre pensionari baluri ale “Mãrţişorului”, oferind flori doamnelor, iar duminicã 8 Martie, Marius Screciu a oferit, alãturi de marea familie a PSD-ului, flori domnelor şi domnişoarelor în mai multe zone ale municipiului Drobeta Turnu Severin.

About autor