Locuinţe ANL în folosinţã – o prioritate a viceprimarului Marius Screciu

La blocurile ANL, acolo unde în varã abia se vedea soarele de muncitorii care nu mai pridideau cu… statul, au început lucrãrile de racordare la reţeaua de termoficare, deocamdatã la doar trei asemenea blocuri, lucrare realizatã pânã acum în procent de circa 20%. „Am început aceastã lucrare în urmã cu douã sãptãmâni, şi, în funcţie de condiţiile meteo sperãm sã finalizãm totul pânã la sfârşitul anului”, declara inginerul Sorin Oprişan, reprezentantul firmei de construcţii, prezent la faţa locului.
Lucrãrile de racordare sunt finanţate de la bugetul Primãriei şi au valoarea de 770.000 de lei.
„S-a câştigat licitaţia acum o lunã şi jumãtate şi în urmã cu douã sãptãmâni a început lucrarea. Noi sperãm ca pânã la sfârşitul anului sã fie racordul fãcut la ANL-uri, astfel cei care umeazã sã primeascã apartamentele sã poatã sã se mute. În acest moment, constructorul a încasat şi ultimele restanţe pe care le avea de primit, cu alte cuvinte este cu banii la zi. Sperãm ca pânã pe 30 noiembrie sã mai putem da câteva apartamente ANL în folosinţã”, preciza şi Marius Screciu, viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin.
În perioada imediat urmãtoare blocurile vor fi racordate şi la reţeaua de alimentare cu apã-canal, iar circa 172 de familii vor beneficia de aceste locuinţe ANL.

Tags: ,

About autor