Adrian Duicu ne-a arãtat… prazul Olguţei!

Sãptãmâna trecutã, Adrian Duicu, preşedintele Consiliului Judeţean, a participat la Craiova la mai multe manifestãri, alãturi de alţi preşedinţi de Consilii Judeţene. Despre ce s-a întâmplat acolo ne-a povestit într-o conferinţã de presã în care ne-a prezentat şi prazul… Olguţei, un simbol al viitoarei capitale europene, Craiova.
„Am fost la Craiova şi cred cã va fi un succes pentru Oltenia şi pentru Mehedinţi întrucât cei care vin în Oltenia cu siguranţã vor vizita şi Mehedinţiul, având în vedere potenţialul cultural şi turistic pe care-l avem”.
De asemenea, tot la Craiova, Adrian Duicu a fost ales vicepreşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionalã Sud-vest Oltenia, iar anul viitor va fi preşedinte. Unele clarificãri ale lui Adrian Duicu s-au mai referit, în cadrul conferinţei de presã, şi la “dragostea” cu liberalii care l-au sprijinit în campania electoralã din 2012, iar în Consiliul Judeţean şi Consiliul local nu vor apãrea modificãri substanţiale ca urmare a plecãrii PNL de la guvernare. “Vom continua programul de guvernare şi cu noua coaliţie care face parte din actul politic. (…) PSD şi-a onorat obligaţiile faţã de PNL, şi la ora actualã aceşti oameni ocupã aceste funcţii, chiar dacã au fost daţi afarã din partid, deci nu se modificã configuraţia dupã interesele şi dupã mofturile unora care ajung azi la conducerea unui partid politic”, declara Adrian Duicu.

Tags: ,

About autor