Viceprimarul MARIUS SCRECIU, alãturi de pensionari de ziua lor

1 Octombrie, Ziua Internaţionalã a Persoanelor Vârstnice a fost pentru Marius Screciu, viceprimarul şi preşedintele Organizaţiei municipale Drobeta Turnu Severin a PSD, un bun prilej de a fi alãturi de persoanele vârstnice şi pensionarii severineni.

La primele ore ale zilei de marţi, 1 octombrie, organizaţiile pensionarilor şi persoanelor vârstnice au primit cadouri din partea viceprimarului Marius Screciu, ajutat fiind de Vera Nicolae, lider al organizaţiei de femei a PSD.

Seara, însoţit şi de alţi membri  social – democraţi, Marius Screciu a participat la mesele festive organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. Reporterul l-a gãsit pe viceprimar alãturi de reprezentanţii Asociaţiei “Expresul” a pensionarilor din Drobeta Turnu Severin. Tot aici au fost prezenţi şi delegaţi ai Organizaţiei Pensionarilor din Kladovo – Serbia, alãturi de preşedintele acesteia Petar Celenkovic. Viceprimarul Marius Screciu a primit, în semn de recunoştinţã, o diplomã de excelenţã din partea Asociaţiei “Expresul” a pensionarilor. La rândul sau acesta le-a mulţumit persoanelor vârstnice aflate la eveniment i-a asigurat de respectul sãu şi le-a urat sã aibã sãnãtate şi o viaţã liniştitã, promiţându-le cã le va fi alãturi cu orice ocazie, aşa cum o face de când conduce Organizaţia PSD Drobeta Turnu Severin.

   De remarcat este şi implicarea liderului social – democrat în organizarea mesei festive ce s-a desfãşurat la Restaurantul “Decebal”, la care au fost prezenţi aproape 200 de membrii ai PSD Drobeta Turnu Severin.

 

About autor