Târgul de Turism “CORATUR”

Deşi ne aflãm în plinã perioadã a vacanţelor, weekend-ul trecut în Galeria Cora a fost organizatã prima ediţie a Târgului de Turism “Coratur”, un eveniment organizat de Hipermarket-ul Cora împreunã cu Consiliul Judeţean Mehedinţi, Asociaţia de Promovare a Turismului Mehedinţean şi Asociaţia Naţionalã de Turism Rural Ecologic şi Cultural-Filiala Mehedinţi.

La Târgul de Turism “Coratur” un stand bine “pus la punct” a avut şi Muzeul Regiunii ,,Porţile de Fier”,  care şi-a întâmpinat vizitatorii cu pliante şi alte materiale promoţionale. La standul Consiliului Judeţean Mehedinţi, am gãsit o broşurã foarte interesantã intitulatã “10 motive pentru a descoperi Judeţul Mehedinţi”, motive pe care aş dori a le enumera: 1. Parcul Naţional Porţile de Fier; 2. Clisura Dunãrii; 3. Comuna Ponoarele; 4. Cetatea Tri-Kule; 5. Podgorii Mehedinţene; 6. Peşteri din Mehedinţi; 7. Lãcaşe de cult; 8. Hidrocentralele Porţile de Fier I şi II; 9. Parcul Natural “Geoparcul Platoul Mehedinţi”; 10. Drobeta Turnu Severin.

Iatã cã avem ce arãta turiştilor care vin sã ne viziteze judeţul şi ne bucurã iniţiativa Hipermarket-ul Cora care, pe lângã numeroasele campanii promoţionale pentru produsele pe care le comercializeazã, şi-a adãugat în portofoliu şi promovarea turismului din judeţul Mehedinţi şi ar fi şi mai frumos dacã aceastã promovare s-ar face şi în celelalte Hipermarket-uri Cora din ţarã, dar şi dacã acestea la rândul lor ar veni sã îşi promoveze zonele lor turistice în Galeria Cora Drobeta Turnu Severin formând un “lanţ turistic”.

În final nu putem spune decât un sincer bravo întregii echipe a Hipermarket-ului Cora Drobeta Turnu Severin pentru acest frumos proiect de promovare a turismului din Judeţul Mehedinţi. Într-adevãr la CORA ŞTII DE CE REVII!

Tags: