Un pompier mehedinţean – campion mondial la culturism

La sediul Detaşamentului de pompieri Drobeta Turnu Severin, plt. adj. Albert Mufturel a fost felicitat de conducerea instituţiei pentru rezultatele deosebite obţinute în cadrul unei competiţii internaţionale. Pompierul a fost medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness, care s-a desfăşurat în perioada 4 – 7 noiembrie a.c. în Spania.

Peste 1800 de sportivi, uniţi de pasiunea pentru culturism şi fitness, s-au întrecut în cadrul acestei competiţii internaţionale acerbe. Din lotul României, a făcut parte şi colegul nostru, care a demonstrat, şi de această dată, că munca asiduă şi dăruirea sunt atribute esenţiale în atingerea performanţei, acestea fiind răsplătite cu rezultate excepţionale: două medalii de aur şi o medalie de bronz.

Spiritul competitiv, dorinţa de autodepăşire, pregătirea temeinică şi susţinerea emoţională l-au propulsat pe Albert în fruntea clasamentului, reuşind să obţină titlul de campion mondial şi campion mondial absolut la categoria “Master Men’s Classic Bodybuilding  40-44 years, 80 kg”, dar şi medalia de bronz la categoria “Men’s Bodybuilding 40-44 ani, 90kg”.

Rezultatele obţinute de campionul nostru întăresc credinţa că limitele pot fi depăşite atunci când dai dovadă de seriozitate, implicare, perseverenţă şi determinare, compensând, totodată, eforturile susţinute depuse de către acesta de-a lungul anilor.

Mentalitatea de învingător s-a conturat odată cu începutul carierei profesionale, pe timpul intervenţiilor în situaţii limită, Albert fiind, timp de 10 ani, comandantul echipajului de descarcerare. Atunci când s-a ivit oportunitatea de a face parte din nou înfiinţata echipă de scafandri-salvatori, pompierul mehedinţean a răspuns fără ezitare noii provocări, hotărât să-şi testeze limitele. S-a evidenţiat şi pe acest segment, reuşind să devină şeful echipajului de scafandri al ISU Mehedinţi.

Putem spune despre colegul nostru că dorinţa de a-şi depăşi limitele i-a dat forţa să atingă cele mai înalte culmi ale succesului, pilonii acestuia fiind pregătirea asiduă, disciplina riguroasă, voinţa de fier şi sacrificiul.

Îl felicităm pe Albert pentru rezultatele deosebite, tăria de caracter şi modestia de care dă dovadă indiferent de împrejurare.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

About autor