Înscrierea candidaţilor pentru şcolile militare postliceale din subordinea Ministerului Afacerilor Interne

Jandarmeria Mehedinţi continuă,  până pe data de 14 septembrie a.c., înscrierea  candidaţilor pentru şcolile militare postliceale din subordinea Ministerului Afacerilor Interne

Pentru  sesiunea septembrie-octombrie 2021, cele două şcoli militare de subofiţeri de jandarmi, au scos la concurs un număr total de 551 de locuri, repartizate astfel:

- 288 locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani;

- 263 locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni.

Cererea- tip de înscriere  a  candidaţilor se transmite exclusiv în format electronic la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, până pe data de 14 septembrie a.c., inclusiv zilele de sâmbătă şi duminică.

Candidaţii sunt aşteptaţi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi,  până la data de 22 septembrie a.c.,  pentru a depune dosarele de recrutare.

Evaluarea psihologică se realizează până la data de 20.septembrie  a.c., o parte dintre  candidaţii înscrişi  sunt programaţi în perioada 11-12 septembrie a.c., pentru susţinerea acesteia, activitate ce se desfăşoară la sediul   Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinti, începând cu ora 08.00.

Proba eliminatorie de  evaluare a performanţei fizice se va susţine în perioada 29 septembrie – 05 octombrie,  candidaţii înscrişi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi susţin proba la centrul zonal de selecţie al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Gica” Drăgăşani.

Proba de verificare a cunoştinţelor (testul-grilă) este programată în 09 octombrie 2021, iar în perioada 11 – 13 octombrie, cei declaraţi admişi la probele anterioare, vor avea examinarea medicală.

Informaţii suplimentare se pot obţine  la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, telefon 0252311078-Serviciul Resurse Umane sau accesând următorul  link:

www.jandarmeriamehedinţi.ro- secţinea Carieră

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN MEHEDINŢI

                                         Compartimentul Informare Relaţii Publice şi cu Publicul

About autor