La Şcoala Gimnazialã „Mihai Viteazul” Strehaia a sunat clopoţelul

Zi frumoasã  de toamnã, 17 septembrie 2012, când elevii însoţiţi de pãrinţi, fraţi şi rude, au pãşit sfioşi pragul şcolii pentru întâlnirea cu cartea şi dascãlii lor dragi.

Şcoala Gimnazialã „Mihai Viteazul” Strehaia prin grija actualei conduceri, reprezentatã prin profesorii Ilie Bozdog, director şi Valentin Buzatu, director adjunct, a fost pregãtitã exemplar pentru primirea elevilor în anul şcolar 2012/2013 conform cerinţelor unui învãţãmânt modern şi eficient.

Festivitatea de deschidere a noului an şcolar a debutat printr-o slujbã religioasã oficiatã de preot paroh Irinel Troacã şi a preot slujitor Ion Vrapcea de la Biserica “Sfânta Vineri” Strehaia.

La festivitatea de deschidere au participat numeroase personalitãţi, astfel Inspectoratul Şcolar Judeţean l-a delegat pe prof. dr. Antonicã Mateescu, inspector de specialitate, care a prezentat mesajul Inspectorului General Şcolar prof. Marian Şuţã, iar Inspectoratul de Poliţie Mehedinţi l-a delegat pe  Inspector Principal Alexandru Puiu, comandantul Poliţiei Strehaia pentru a prezenta mesajul Şefului Inspectoratului, Comisar Şef de Poliţie dr. Ponea Ştefan Constantin.

Din partea Poliţiei Rutiere,  Agent-Şef Principal de Poliţie Constantin Sfreja a prezentat câteva norme de circulaţie pentru a preîntâmpina accidetele de circulaţie în rândul elevilor, având în vedere situaţia drumului european  E70 care este în modernizare şi care prezintã un real pericol pentru elevi şi ceilalţi participanţi la traficul rutier.

Sarea şi piperul festivitãţii a fost micul spectacol oferit de micuţii Daria Begligiu de la clasa pregãtitoare, Alexandra Calciu, Dragoş Podeanu şi Fabiana Popescu de la clasa a I C – prof. Oana Tutunaru, precum şi de colegii mai mari Nicole Maria Tutunaru de la clasa a V-a C, Ariana Budihalã de la clasa a VI-a B şi  Marina Vipie de la clasa a VII-a A.

Directorul  Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” Strehaia, prof. Ilie Bozdog prin cuvântul sãu a deschis oficial cursurile  anului şcolar 2012/2013, fãcând şi tradiţionalele urãri de succes pentru elevi şi cadrele  didactice.

Stimaţi colegi şi dragi elevi vã dorim mult succes în activitate!

Prof. Elena Perţ

About autor