Dobrotã Valentina-Gabriela – primarul care poate relansa economic Severinul

Dobrotã Valentina-Gabriela, candidatul PMP Mehedinţi pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, a desfãşurat o campanie electoralã impecabilã, reuşind, într-un timp relativ scurt, sã se facã cunoscutã şi apreciatã în rândul severinenilor. Este singurul candidat care are experienţa şi expertiza necesarã de a propune o strategie realistã de dezvoltare economicã a municipiului Drobeta Turnu Severin prin atragerea de investiţii şi crearea de locuri de muncã. A demonstrat aceste aptitudini în toatã activitatea profesionalã pe care a desfãşurat-o pânã în prezent în cadrul societãţilor comerciale pe care le-a condus sau pe care le-a salvat de la faliment. A demonstrat aceste abilitãţi cu ocazia dezbaterii organizate în oraşul nostru având ca temã “Proiecte, investiţii, strategii de dezvoltare durabile pentru Drobeta Turnu Severin si Mehedinţi”, întâlnire la care a invitat investitori strãini şi firme de consultanţã pentru a identifica posibilitãţile şi oportunitãţile de dezvoltare a municipiului Drobeta Turnu Severin şi a judeţului Mehedinţi. Dobrotã Valentina-Gabriela este candidatul care ştie cel mai bine de ce are nevoie municipiul Drobeta Turnu Severin în acest moment şi are forţa şi capacitatea de a se implica hotãrâtor şi responsabil pentru a produce adevãrata schimbare de care are nevoie Drobeta Turnu Severin. Severinul are nevoie în primul rând de o strategie viabilã de dezvoltare economicã şi de crearea de locuri de muncã pentru a aduce bunãstarea locuitorilor sãi. „Am creat prin munca mea 16 – 17 mii de locuri de muncã. Trebuie sã ne implicãm. Sunt sigurã cã noi împreunã vom reuşi sã schimbãm ceva în oraşul acesta care se îndreaptã spre o direcţie greşitã. Vã invit sã facem locuri de muncã şi o administraţie în slujba cetãţeanului. Sã facem Cetatea Severinului un loc mai bun!”, declara Dobrotã Valentina-Gabriela cu prilejul lansãrii candidaturii sale, alãturi de preşedintele Traian Bãsescu.

Acesta a fost, de altfel, şi lait-motivul campaniei sale electorale, efort prin care Dobrotã Valentina-Gabriela a încercat şi a şi reuşit, într-o mare mãsurã, sã convingã cetãţenii municipiului Drobeta Turnu Severin cã existã posibilitãţi reale şi sigure de dezvoltare, cã oraşul poate avea un alt destin dacã în fruntea sa sunt oameni competenţi, morali şi responsabili.

Dobrotã Valentina-Gabriela are, de asemenea, ca om, o mare nobleţe sufleteascã. Ea iubeşte acest oraş la fel ca noi toţi şi doreşte sã se implice pentru a face ceva pentru el, pentru a-şi aduce o cantribuţie substanţialã la dezvoltarea sa. Tocmai de aceea a acceptat aceastã provocare de a candida pentru funcţia de primar al Severinului.

Dobrotã Valentina-Gabriela este diferitã de alţi contracandidaţi prin aceea cã nu doreşte nimic pentru propria persoanã, nici mãcar orgoliul de a fi primar. Are tot ce-i trebuie ca urmare a muncii depuse în cadrul unitãţilor economice pe care le-a creat sau pe care le-a fãcut profitabile dupã ce le-a salvat de la faliment. Însã, ca cetãţean al municipiului Drobeta Turnu Severin, o doare faptul cã oraşul în care locuieşte nu oferã posibilitãţile ca cetãţenii sãi sã ducã un nivel de trai ridicat. O doare faptul cã Drobeta Turnu Severin şi judeţul Mehedinţi au un imens potenţial de dezvoltare economicã, care nu este valorificat eficient pentru a aduce prosperitatea doritã. Dobrotã Valentina-Gabriela doreşte sã valorifice acest potenţial, sã identifice acele posibilitãţi prin care Severinul sã se poatã dezvolta pe toate palierele: economic, turistic, social, cultural.

Pentru toate aceste componente de dezvoltare, Dobrotã Valentina-Gabriela are capacitatea, experienţa şi forţa pentru a veni cu soluţii concrete, viabile şi realiste. Important este ca şi severinenii sã-şi dorescã acest lucru, sã o susţinã pe Dobrotã Valentina-Gabriela în acest demers al ei.

Indiferent de rezultatul votului de duminicã, Dobrotã Valentina-Gabriela va rãmâne alãturi de severineni şi va continua proiectele pe care le-a început sau pe care doreşte sã le dezvolte pentru Drobeta Turnu Severin. Şansele ca acestea sã fie realizat mai repede şi la o altã dimensiune sunt însã mult mai mari din postura de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin.