Marius Screciu, susţinut total de PSD şi UNPR pentru Primãria Severin

Protocolul PSD Mehedinţi – UNPR Mehedinţi a fost semnat marţi, la Palatul “Teodor Costescu”, în prezenţa conducerii celor douã formaţiuni politice şi a secretarului general al PSD, Marian Neacşu.

Susţinere totalã pentru Marius Screciu, candidatul PSD la Primãria Drobeta Turnu Severin şi pentru Aladin Georgescu, la Consiliul Judeţean Mehedinţi, acesta este mesajul exprimat de liderii PSD şi UNPR.

Actualul primar, Constantin Gherghe, a reiterat motivele pentru care nu mai candideazã pentru un nou mandat şi a susţinut cã are toatã încrederea cã viitorul Severinului se aflã pe mâini bune, în condiţiile în care Marius Screciu va prelua aceastã demnitate, dupã alegerile din 5 iunie 2016.

„Avem un ţel comun, ca sã-l sprijinim pe Aladin Georgescu sã iasã preşedinte de Consiliu Judeţean, iar pe Marius Screciu, sã vinã sã-mi succeadã la funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Sper şi cred cã nu va fi niciun motiv sã nu ne onorãm aceste obligaţii fiecare, eu chiar îmi doresc ca Aladin sã devinã preşedinte şi Marius sã devinã primar.”, a declarat preşedintele UNPR Mehedinţi, Constantin Gherghe.

Preşedintele PSD Drobeta Turnu Severin şi candidatul acestei formaţiuni la primãrie, Marius Screciu, a spus cã recunoaşte lucrurile bune din mandatul actualului primar, dar a precizat cã sunt multe alte probleme nerezolvate care trebuie sã-şi gãseascã soluţiile pe termen scurt şi mediu:

„Noi avem în dumneavoastrã (Constantin Gherghe, n.r.) un susţinãtor puternic, care a fãcut multe lucruri bune în Drobeta Turnu Severin. Mai sunt însã multe lucruri de fãcut, pe care eu îmi doresc sã le realizez în mandatul meu şi  rog cetãţenii sã aibã încredere în deciziile noastre, în ceea ce încercãm sã facem pentru severineni şi pentru mehedinţeni. Pentru noi vorbesc lucrurile bune fãcute de guvernãrile PSD şi aliaţii sãi, vorbim de fapte şi de lucruri serioase. Mulţumesc tuturor pentru susţinere şi vreau sã fiu demn de aceastã încredere, pe care mi-o acordaţi”.

 

Tags: ,

About autor