Victimele comisarului!

Nu este o noutate faptul cã din director al Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului în România – „Elie Wiesel”, Alexandru Florian, fiul lui Radu Florian („unul dintre cei mai odioşi propagandişti ai comunismului Stalinist” – ziarul Cotidianul), el însuşi politruc-propagandist înainte de 1989, a fost ridicat la gradul de „Comisar al poporului” (nu al Poporului Român), devenind cãlãul unor exponenţi de necontestat ai spiritualitãţii româneşti, precum Mircea Eliade, Emil Cioran, Constantin Noica, Mircea Vulcãnescu, Petre Ţuţea, Valeriu Gafencu, Ion Şiugariu…, recent, Horia Vintilã, dar nu, ultimul. Comisarul Florian s-a întrecut pe sine, cenzurînd expoziţia cu martiri a artistei Silvia Radu de pe simezele sui generis ale Universitãţii Politehnice Bucureşti. Patru portrete, întruchipîndu-i pe Mircea Vulcãnescu, Radu Gyr, Valeriu Gafencu şi Costache Oprişan, au fost eliminate din „Grãdina cu Îngeri”, semn cã legislaţia româneascã este la discreţia unor dictatori strãini de interesele şi valorile Neamului Românesc.

Acest institut care trãieşte pe banii noştri (n-a venit cu bani în ghiozdan de „acasã”) are rol de cercetare, nu de decizie! N-are voie sã hotãrascã cine rãmîne şi cine pleacã din capitolul personalitãţi ale Istoriei Poporului Român, dar i se permite. Comisarul a pus puşca la ochi şi a tras din nou! „Victimã este şi magazinul online „Legende Vii”, cãruia i s-a cerut retragerea de la vînzare a tricourilor cu portretele a trei personalitãţi: Mircea Vulcãnescu, Radu Gyr şi Pãrintele Gheorghe Calciu. Active news scrie cã „tot la somaţia I.N.S.H.R.-E.W. se va renunţa la sloganul „Ne vom întoarce într-o zi”, considerat instigator.” Rãspunzînd somaţiei aceluiaşi I.N.S.H.R.-E.W., recent, consiliul local din Segarcea a retras titlul de cetãţean de onoare conferit lui Horia Vintilã. În 2015, Consiliul Local din Târgu Ocna a luat o decizie similarã în cazul lui Valeriu Gafencu, „Sfântul Închisorilor”.

Pîinea, pentru copii noştri, sarea, pentru cei care ne doresc pierea!

   Avem o cazarmã de lachei în fotolii bine plãtite, servind interesele strãinilor, nu pe ale noastre. În treacãt, amintesc şi de neconstituţionala „Lege a defãimãrii”, trimisã înapoi, la comisiile Parlamentului. Cenzurã pe toate cãile! Nu mi-e drag nici Putin, Nici Orban al Ungariei, dar mi-aş dori un patriot ca ei în fruntea statului român, care sã dea afarã veneticii primiţi cu pîine şi sare în curtea noastrã, ca, mai apoi, sã-i gãsim aşezaţi la masa şi în patul nostru, dupã ce ne-au confiscat cheia de la casã. Prea multã toleranţã! Sã pãstrãm pîinea pentru copiii noştri şi sarea pentru ochii veneticilor rãu-voitori cu Neamul Românesc, a cãrui pieire o doresc! Ce au de spus premierul Cioloş şi preşedintele Iohannis cu privire la incalificabila şi condamnabila cenzurã, cu atît mai mult cu cît I.N.S.H.R.-E.W., – vînãtor al sfinţilor noştri intelectuali – dotat cu arme de cãtre statul român, este direct subordonat Secretariatului General al Guvernului?

Hîrtiuţa de la bilanţul D.N.A.

   Ce-ar putea spune Preşedintele, mai ales cã a fost desemnat „Omul politic al anului” la Gala „Premiile Nine O’Clock 25 de ani”, un cotidian românesc de limbã englezã! Premiu acordat, probabil, pentru banii adunaţi în conturi din „meditaţii”, nu din chiria încasatã ilegal pe un al doilea imobil pierdut în instanţã prin sentinţa definitivã a Justiţiei române, şi pentru modul în care a scãpat de Ponta, confiscînd manifestaţiile de stradã din noiembrie 2015. Ca sã fim convinşi cã şi-a meritat premiul, haideţi sã ne desfãtãm cu nişte fraze din discursul rostit la bilanţul D.N.A.! Şeful statului a citit, ca de obicei, de pe hîrtiuţã, cã „ar fi nevoie de eforturi susţinute pentru recuperarea prejudiciilor [...] comise de persoane pentru care s-a stabilit vinovãţia prin decizie judecãtoreascã definitivã. Nu putem permite ca persoane care s-au îmbogãţit prin încãlcarea legii penale sã se bucure în continuare de respectivele foloase necuvenite [...].Trebuie operaţionalizate instituţiile cu atribuţii, care sã recupereze prejudiciile”.

Dacã în viziunea sa este inadmisibil ca persoanele îmbogãţite prin corupţie sã se bucure de bunurile cîştigate ilegal, atunci ce face A.N.A.F. cu imobilul pierdut în instanţã de Preşedinte, şi cu chiria încasatã? Nu-i aşa cã vor fi recuperaţi cei 640.000 de euro încasaţi ilegal din chirie?

 

Trebuia executat silit înaintea Antenelor!

   Românii se întreabã de ce instituţiile responsabile nu pun în mişcare executarea hotãrîrii definitive a Curţii de Apel Braşov din 12 noiembrie 2015, prin care s-a dispus ca imobilul deţinut ilegal, în Sibiu, sã-i fie confiscat şi sã treacã în proprietatea statului, în plus, sã fie recuperate de la „beneficiarul” de rea credinţã, în speţã, Preşedintele, uriaşele sume din chiriile încasate. Lucru, solicitat şi de fostul europarlamentar şi fost şef A.N.A.F. Sebastian Bodu. Dacã A.N.A.F. acţioneazã legal şi imparţial, Preşedintele trebuia executat silit înaintea Antenelor! Vedem cu toţii care a fost sursa din conturile preşedintelui Iohannis! Nu meditaţiile, precum a declarat în campanie, jignind profesorii oneşti!

Pentru ca românii sã aibã satisfacţie completã, în martie vor ajunge în România primii refugiaţi din cota de 2362, acceptatã cu obedienţã de Iohannis şi Cioloş din partea lui Frau Merkel – proprietarul Europei.

Toate bune nu-i aşa? Avem un preşedinte premiat ca „omul politic al anului”, dar premiul ar trebui înapoiat emitentului din cauza erorii! Sînteţi Preşedintele României, domnule Iohannis! Prin Constituţie, apolitic, cît deţineţi aceastã funcţie! De peste un sfert de veac sînt forţate graniţele Constituţiei şi cele ale moralitãţii!

Tags: