Cursuri de formare gratuite la Casa Corpului Didactic Mehedinţi

În luna noiembrie a anului şcolar 2015-2016, în baza parteneriatelor instituţionale, la Casa Corpului Didactic Mehedinţi se vor desfãşura douã activitãţi de formare fãrã taxã de participare.
Cursul furnizat de Grupul „Educativa” din Bucureşti se va desfãşura în data de 2 noiembrie 2015 şi are scopul de a informa cadrele didactice în legãturã cu proiectele de susţinere a elevilor interesaţi de studiile în strãinãtate şi sistemele universitare din Europa şi Statele Unite ale Americii. Înscrierile pentru participare la curs se fac pânã duminicã, 1 noiembrie 2015, ora 18.00, pe adresa https://form.jotform.com/52856127734966 sau prin e-mail la adresa teodora.mihalcioiu@educativa.ro, unde, cei interesaţi, vor preciza: numele, prenumele, adresa de e-mail, numãrul de telefon, instituţia de învãţãmânt la care predau, materia pe care o predau şi oraşul în care vor participa la formare.
În perioada 12-14 noiembrie 2015, în baza parteneriatului cu „Fundaţia Parteneri pentru Dezvoltare Localã”, cu sediul în Bucureşti, cu sprijinul Agenţiei Naţionale de Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formãrii Profesionale – A.N.P.C.D.E.F.P., se va desfãşura cursul de formare pentru scrierea proiectelor de mobilitate în programul Erasmus+. Domeniile vizate sunt: educaţia adulţilor, educaţie şcolarã, formare profesionalã (VET) şi tineret. Acest curs gratuit face parte din oferta de formare a A.N.P.C.D.E.F.P. pentru organizaţiile şi instituţiile eligibile şi este susţinut de membrii reţelei de formatori Erasmus+. Înscrierile se pot face pânã în data de 5 noiembrie 2015, ora 23.59, la adresa http://www.ersmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/579.
Profesor-metodist Minodora Bãdescu, C.C.D. Mehedinţi

Tags:

About autor