Vino la cora sã sãrbãtorim împreunã Ziua Mondialã a Pâinii!

De Ziua Mondialã a Pâinii, cora îi aşteaptã pe clienţi în brutãriile proprii cu o Sãrbãtoare a Pâinii!

Albã sau neagrã, cu fãinã integralã, cu seminţe sau mãsline, cu cartofi, cu sau fãrã sare, din secarã, grâu sau orz, pâinea este unul dintre cele mai populare alimente. În orice colţ al lumii te-ai afla, nu lipseşte de la masã. Pâinea transcende bariere care ţin de civilizaţie sau culturã şi are o puternicã semnificaţie socialã şi emoţionalã ce se reflectã pânã şi în vocabular. La cora acasã, pâinea înseamnã bucuria de a dãrui şi de a împãrţi cu ceilalţi, înseamnã plãcerea de a oferi şi mii de ore petrecute în brutãriile proprii pentru a fi mereu mai buni. Pe 16 octombrie 2015 cora sãrbãtoreşte Ziua Mondialã a Pâinii şi organizeazã, pentru al patrulea an consecutiv, Sãrbãtoarea Pâinii pentru clienţii sãi.
„În perioada 14 – 20 octombrie 2015, sãrbãtorim PÂINEA. Îi invitãm pe clienţii noştri, cu aceastã ocazie, la degustãri de pâine şi specialitãţi din pâine. Sunt zile de sãrbãtoare, care încununeazã efortul şi preocuparea noastrã de a oferi pâine de cea mai bunã calitate, pentru toate gusturile, motiv pentru care în spatele rafturilor, în brutãriile cora, lucreazã peste 100 de specialişti. Investim continuu în formarea brutarilor noştri, pentru a putea oferi clienţilor cora produse de cea mai bunã calitate”, a spus Camelia Naciadi, Director Achiziţii Produse Proaspete al cora.
Românii sunt din ce în ce mai pretenţioşi când vine vorba de pâine, iar cora este pregãtitã sã rãspundã acestor exigenţe. Zilnic, în magazine sunt pregãtite franzele româneşti, baghete franuzeşti de toate felurile – Campagne, Parisiene, Rusticã sau cu seminţe – renumitele ciabatta italieneşti, specialitãţile greceşti Karveli, Panadero sau Limnos, precum şi pâinea de secarã, atât de sãnãtoasã, preferatã de germani, sau delicioasa pâine rãsucitã Panatura şi pâinea pe vatrã, cu maia naturalã pregãtitã de brutarii cora.
Pâine cu bere, cartofi sau mãsline, cu ceapã, mãlai, tãrâţe, germeni de grâu sau graham sunt produse în brutãriile cora de mai multe ori pe zi pentru a oferi clienţilor, în orice moment, pâine proaspãtã şi gustoasã.
„Oferta de pâine este generoasã. Vrem sã familiarizãm publicul cu sortimente cât mai variate şi clienţilor noştri le place sã experimenteze. Chiar dacã franzela albã este în topul preferinţelor din punct de vedere al volumelor, pâinea pe vatrã este tot mai cãutatã de clienţii noştri pentru gustul deosebit, coaja crocantã şi miezul pufos. Consumatorul din România devine din ce în ce mai exigent în privinţa gustului, de aceea a început sã aleagã produse care au în reţetã ingrediente naturale. Bazându-ne pe aceastã cerinţã lucrãm constant la diversificarea gamei noastre de produse folosind ingrediente de cea mai bunã calitate, ceea ce face pâinea din brutãria cora atât de apreciatã”, a mai spus Camelia Naciadi.
În reţeaua cora se vând zilnic, în medie, peste 35.000 de pâini şi specialitãţi din pâine, proaspete, numai bune de pus pe masã.

Tags:

About autor