COMUNICAT DE PRESĂ CREAT pentru Piaţa Muncii

Cod contract: POSDRU/161/2.1/G/141090
Titlu proiect: “Creativitatea ca Resursă Educaţională de Antrenare a Tinerilor pentru Piaţa Muncii (CREAT pentru piaţa muncii)

Data publicării: Octombrie 2015

COMUNICAT DE PRESĂ CREAT pentru Piaţa Muncii

Asociaţia SCIENTIA NEMUS, în parteneriat cu Asociaţia de Turism Ecologic “Camena”, S.C. PSIHO-EXPERT S.R.L. şi Asociaţia Română de Terapie Comportamentală şi Cognitivă derulează proiectul “Creativitatea ca Resursă Educaţională de Antrenare a Tinerilor pentru Piaţa Muncii (CREAT pentru piaţa muncii)”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Prin implementarea proiectului, beneficiarul şi partenerii săi şi-au propus să dezvolte la nivelul elevilor de liceu şi studenţilor din judeţul Mehedinţi competenţa de management al creativităţii în dezvoltarea carierei profesionale.
Parcursul beneficiarilor în proiect constă în derularea de activităţi de consiliere individuală şi de grup, desfăşurarea atelierelor de creativitate generală şi specifică, workshop-uri cu profesionişti şi dezvoltarea de proiecte creative de carieră în domeniile antreprenoriat, marketing şi personal branding.
O noua serie formată din 120 de elevi şi studenţi din judeţul Mehedinţi a ajuns la finalul implicării în proiect şi vă invită să participaţi la Târgul de creativitate unde îşi vor expune proiectele creative de carieră realizate. Evenimentul va avea loc la Casa Tineretului – str. Crişan, nr. 25 din Drobeta Turnu Severin începând cu ora 09:30.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Asociaţia Scientia Nemus
Irina Spînu, Responsabil activităţi de informare şi publicitate
E-mail: irina.spinu77@gmail.com

About autor