SÃNÃTATEA PUBLICÃ ŞI COSTURILE EI… PRIVATE! (10)

1. Boli inventate, tratamente neverificate

    Caracatiţa industriei farmaceutice are dimensiuni planetare! Sãnãtatea omului este o afacere globalã, irezistibilã, în subterana cãreia se petrec lucruri care pot rãsturna orice imaginaţie. Ceea ce ajunge la presã, prin diferite canale de scurgere a informaţiei, ori “pe surse” sunt detalii depãşite, de foarte multe ori. Sunt amãnunte despre stadii depãşite ale fenomenului, în cele mai multe cazuri. Unele informaţii din domeniul acesta sunt puse în circulaţie tocmai de cei care au generat fenomenul despre care ele vorbesc, asta pentru cã ele sunt deja epuizate atât moral cât şi fizic, deci nu mai pot afecta în vreun fel afacerea, în ansamblul ei. Puse în circulaţie, controlat, au menirea sã abatã atenţia de la ceea ce se întâmplã la momentul difuzãrii cu afacerea, ea având, la acel moment, o altã anvergurã, o altã ţintã! Şi, tot aşa, din aproape în aproape, ceea ce ajunge la noi, oamenii, pentru care se proiecteazã toatã aceaastã pânzã uriaşã de  paiajen a morţii sub aparenţa vindecãrii, este proiecţia unui timp trecut, un deja vu inofensiv pentru maeştrii farmaciilor planetare!

Vã mai amintiţi de Ebola? De boala SIDA? De boala “vacii nebune”? De gripa aviarã? De gripa porcinã? De vaccinul obligatoriu pentru fetiţele de pânã în 14 ani, legat de bolile de col uterin? Dar de mai recenta cãpuşã, care înţeapã şi îţi distruge sistemul imunitar şi pe cel neuronal? Boala care, cicã, l-ar fi atacat şi pe actorul român Şerban Ionescu?

Ei, bine, toate acestea sunt boli reale, dar stimulate din laboratoare, boli rãspândite pentru a se deconta produse-test, adicã pentru a se verifica exact pe corpul uman efectele unor produse, şi, apoi, trage o concluzie… ştiinţificã privind eficacitatea lor farmacologicã! Boli şi simptomuri rãspândite controlat, se spune, în lume, tocmai pentru a se testa rezistenţa organismului uman la aceste boli – virusuri, microbi, bacterii, etc.- toate cu acţiune distrugãtoare, mutilantã sau direct letalã asupra omului sau a unor animale. Mai mult, efectul colateral, dar conştientizat de producãtori, este cel al terorii instituite în populaţie, urmat, apoi, de efectul de uşurare, de mulţumire, pe care aceeaşi populaţie îl are faţã de… binefãcãtor, în fapt, una şi aceeaşi entitate. Este ceea ce, în ştiinţele manipulãrii, se numeşte folosirea inversã a raportului cauzã-efect. Mai exact, pentru a verifica un efect dorit – în cazul nostru, cel al unui medicament, sã spunem – se creeazã cauza lui – în exemplul nostru, se rãspândeşte acel tip de boalã care va avea nevoie de acel medicament! Cinic, dar simplu şi aducãtor de bani!

În cazul Şerban Ionescu, utimele analize – afirmã Lucian Mândruţã pe blogul sãu – nu a fost vorba de nicio muşcãturã de cãpuşã (!?!), cum s-a crezut pânã acum ci de o altã boalã, degenerativã, moştenitã de actor, o chestie, deci, geneticã etc. Ce sã mai credem? Manipulare? Deturnare? Acoperirea urmelor, adicã boala Lyme – aşa se numeşte aceea degenerare provocatã în cazul muşcãturii/înţepãturii de cãpuşã – sau ce, altceva? Cu alte cuvinte, ape tulburi! Ei, bine, în astfel de ape se pescuieşte cel mai bine de cãtre rechinii industriei sãnãtãţii contrafãcute  generale!

2. Preţul trãdãrii hipocratice

    Potrivit revistei americane VANITY FAIR – dar cât sã mai credem şi în mass media americanã, şi ea, la rândul ei, controlatã de alte interese transnaţionale? – românii sunt printre popoarele-cobai ale planetei. În România, se spune într-unul din numerele sale din ultima parte a anului trecut, în România post-decembristã, au avut loc sute de testãri clinice pentru noi medicamente. Testãrile s-au fãcut atât pe adulţi cât şi pe copii, pe tineri  cât şi pe bãtrâni, fãrã niciun fel de regret sau urmã de ezitare!

Cum au intrat sã se manifeste interesele marilor producãtori pe piaţa româneascã, am vãzut, prin mitã şi şpagã la nivel de guvern, partea a doua a acestei maniere de a face afaceri (sic!), însã, i-a atins şi pe unii medici, afirmã revista citatã. Mai exact, mai mulţi medici au ajuns complici la marele experiment mondial, adicã, pentru acceptarea de a testa medicamentele pe pacienţii lor, şi pentru fiecare pacient convins sã foloseascã un anumit tip de medicament sau tratament, medicii au primit câte 350 de dolari! Asupra motivelor pentru care România a fost inclusã în lotul ţãrilor pretabile la astfel de experimente, nu mai trebuie sã insistãm: sãrãcia! Iar medicii români nu fac excepţie acestui flagel! Iar conştiinţa lor de medici, de profesionişti ai actului vindecãrii trupului şi minţii omului, a fost abandonatã! 350 de dolari/cap-pacient, acesta este preţul trãdãrii unui jurãmânt!

Simplu, pragmatic, eficient, dã-o-ncolo de  moralã şi de deontologie!

 

3. Oraşele-cobai

   Care au fost oraşele cele mai vizate de experimentele fenomenului globalizãrii industriei farmaceutice, din România? Iatã lista conform aceleiaşi surse, conexatã şi cu altele din acelaşi spectru informaţional: Iaşi, Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova.

Iaşul, din pãcate, este un fel de… vedetã, cu cel mai mare numãr de experimente realizate printre şi cu locuitorii sãi (o concluzie colateralã s-ar impune, anume cã Iaşul are un indice de sãrãcie foarte ridicat). Alãturi de oraşele româneşti, figureazã şi alte oraşe de pe mapamond: Mégrine, din Tunisia; Tartu, din Estonia şi Shenyang, din nord-estul Chinei.

Hrãpoşenia marilor producãtori, concurenţa degradantã în plan uman din domeniu a fãcut ca lista unor astfel de localitãţi sã cuprindã inclusiv oraşe din America de Nord, deci din chiar patria-mumã a unor astfel de companii producãtoare, corupţia fãcând, deci, pui chiar şi pe pãmântul unde democraţia este cea mai… exemplarã, purã şi de necontestat! America, cea fãrã de prihanã, este şi ea coruptã pânã-n mãduva oaselor! VANITY FAIR concluzioneazã din perspectiva racilei corupţiei în medicina americanã cã acesta ar fi “urmãtorul pas mare cãtre globalizare…”. Ohoho, copii ai plebei democratice americane, pasul acesta “mare” a fost fãcut de mult, el ar putea fi, eventual, al enşpelea, pe drumul pierzaniei şi denaturãrii umane!

Numeric, cobaii – supranumele degradant dat celor care au fost… convinşi de medicii lor sã se supunã acelor teste clinice – aratã cam aşa, potrivit unor documente provenite din arhive americane, respectiv Institutul Naţional de Sãnãtate (National Institutes of Health – foto), cu filialele lui, sã spunem, de prin statele Uniunii-continent: Rusia – 1.513, România – 876, Tailanda – 786, Turcia – 716, Ucraina – 589, Peru – 494, Iran – 292, Uganda – 132 şi Kazahstan – 15 persoane.

 

4. Cine pe cine “scapã de sub control”?

    Cazuistica experimentelor clinice a scãpat de sub controlul autoritãţilor! Marile companii cautã, îndeosebi, ţãri care au o legislaţie slabã în domeniul sãnãtãţii – vã este mai clar, acum, români sãnãtoşi la cap, de ce se tot tãrãgãneazã Legea Sãnãtãţii în România? – sau chiar lipsesc cu desãvârşire, locuri unde controlul Agenţiei Guvernamentale de Protecţie a Consumatorului din SUA (Food and Drug Administration  – FDA) nu poate ajunge. Astfel, “greşelile” înregistrate în aplicarea testelor, merg în mormânt odatã cu pacienţii-cobai, noteazã Agerpres.

În ultimii 20 de ani, numãrul testãrilor fãcute de americani în strãinãtate a ajuns la 2000% (!). Cele trei destinaţii predilecte europene, Rusia, România şi Ucraina, se pare cã vor fi înlocuite cu China (cu 1.861 de testãri, pânã la sfârşitul lui 2011) şi India (cu 1.457). Dar şi alte oraşe din Africa sau din Asia au fost trecute pe un soi de listã de perspectivã, astfel cã “maşina de profit letalã “ – cum numeşte VANITY FAIR acest angrenaj farmaco-medicalo-financiar transnaţional, globalisto-tentacular, în numãrul sãu din ianuarie 2011 – a scãpat complet de sub controlul autoritãţilor!

Privit mai atent acest ultim aspect al problemei, respectiv “scãparea de sub control”, ne vine greu sã credem in integrum aceastã afirmaţie! Mai exact, cum spuneam mai înainte, sistemul globalist mizeazã pe rãsturnarea dialecticii cauzã-efect, iar cum “controlul lumii” este total, el se manifestã inclusiv asupra mass media. Prin urmare, concluzia citatã am putea-o interpreta ca pe o tentativã de… anestezie/adormire a reacţiei publice generalizate împotriva fenomenului ca atare, diabolic şi criminal, în sensul cã mesajul subliminal de tipul nu mai este nimic de fãcut, domnilor şi doamnelor, dacã ditamai agenţii şi servicii guvernamentale sunt depãşite de situaţie, nimic de fãcut, decât sã ne supunem situaţiei create, sã ne revoltãm, dacã vrem, dar sã ne intre bine în cap, nu se mai poate face nimic, este un mesaj otrãvit, formulat şi difuzat tocmai de dealer-ii afacerii, prin media, mai mult sau mai puţin conştientã de “doza de otravã” strecuratã în informaţie!  Manipulare mare, se cheamã asta în termenii propagandei negre!

Desigur, cã mai existã ceva de fãcut, cel puţin pornind de la ideea cã ori cu tratamentul exeprimental, murim, ori fãrã el, la fel, murim, putem cel puţin sã ne opunem, sã nu ne supunem unor astfel de tratamente, de experimente, iar ei nu-şi vor încasa banii, deci, vor intra spre faliment! Pare o soluţie firavã, dar sã ştiţi, pe aceşti oameni, nimic nu-i sperie mai mult decât diminuarea profitului, falimentul, cu atât mai mult!

Deci, refuzaţi experimentele şi testele, refuzaţi promoţionalele despre care nu aveţi suficientã informaţie! Cereţi timp de gândire, accesaţi surse altenative de informare, credibile, nu credeţi în reclamele ultra-insistente, nu vã lãsaţi la mâna celor care ştiu, vezi, Doamne, “totul” despre câte un medicament, sau au auzit ei de la televizor cã e bun, sau cã nu ştiu care doctor a fãcut minuni, dom’le, cu o injecţie, da’ ştii cum, iote, aşa, ca luatã boala cu mâna, zãu, sã-mi sarã ochii dacã mint!

(va urma)                       Sanita.ro

Tags:

About autor