cora România încurajeazã educaţia în rândul copiilor din şcolile de la sate

cora România continuã sã se implice activ în promovarea educaţiei în rândul tinerilor. Astfel, pentru al patrulea an consecutiv, compania pune la dispoziţie 2% din sumele obţinute din vânzarea produselor marca proprie în luna august pentru achiziţionarea de rechizite şi material didactic pentru copiii defavorizaţi de la sate.
„Prima zi de şcoalã este pentru noi, an de an, un motiv de emoţie şi de bucurie. Noi, la cora, sprijinim educaţia pe care o considerãm o condiţie esenţialã pentru progres. Din pãcate, sunt familii care nu îşi permit sã îşi trimitã copiii la şcoalã, din cauza dificultãţilor materiale. Într-o zi care înseamnã un nou început de drum, gândurile noastre se îndreaptã cãtre acestea cu prioritate. Pentru al patrulea an consecutiv, toate hipermarketurile cora din România le fac cadou copiilor din satele învecinate ghiozdane complet echipate. Aşa înţelegem sã ne implicãm în viaţa comunitãţilor unde activãm şi sã ne oferim sprijinul, a spus Thierry Destailleur, director general al cora România.
Campania cora în sprijinul elevilor de la sate se desfãşoarã şi cu ajutorul partenerilor companiei, care s-au alãturat cu entuziasm, în fiecare an, pentru a întinde o mânã de ajutor, iar şcolile care beneficiazã de ajutor au fost alese împreunã cu Inspectoratele Şcolare Judeţene sau pe baza solicitãrilor de sponsorizare primite de companie.
Punctul culminat al campaniei a fost prima zi de şcoalã, când directorii magazinelor cora au mers împreunã cu membrii ai echipelor cora în şcolile alese şi le-au oferit personal copiilor ghiozdane.
„Echipa cora Drobeta şi şcolarii din Corlãţel, Vînju Mare, Nicolae Bãlescu şi Rogova, au trãit împreunã emoţiile primului sunet de clopoţel; 350 ghiozdane echipate cu rechizite au ajuns la copiii din aceste localitãţi prin acţiunea “Şcolile de la ţarã” pe care Cora România o desfãşoarã de 3 ani. Prin aceastã acţiune, dar şi altele, încercãm sã facem viaţa mai bunã oamenilor de lângã noi, copiii sã înţeleagã importanţa studiilor, sã meargã la şcoalã pentru a descoperi satisfacţia de a arãta ce pot şi şansa de a-şi împlini visele. Noi am gândit cã doar împreunã vom reuşi! Echipa cora Drobeta vã doreşte sãnãtate şi succes în noul an şcolar!” a spus Doamna Georgeta Gina Ofrim, directorul cora Drobeta.
Despre cora România
cora România, parte a Grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai puternice branduri de retail. Grupul este prezent din 2003 pe piaţa din România, in prezent operand prin intermediul a 11 hipermarket-uri, 4 in Bucuresti si 7 in tara.
Din 2013 cora a lansat platforma coradrive.ro, fiind primul mare retailer cu livrare tip drive din Romania. In prezent cora Romania a lansat si livrarea la domiciliu in dorinta de a fi mereu in intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor sai.
Filosofia cora este concentratã în jurul preţului şi a diversitãţii ofertei comerciale, confortului la cumpãrare, serviciilor şi mai ales atenţiei oferite clienţilor. www.cora.ro; www.coradrive.ro

Tags:

About autor