Din activitãţile Consiliului Judeţean Mehedinţi

Primarii din judeţ convocaţi la o întâlnire de informare la Consiliul Judeţean Mehedinţi

Zilele trecute la Consiliul Judeţean Mehedinţi a avut loc o întâlnire cu primarii unitãţilor administrativ teritoriale din judeţ unde s-a discutat despre oportunitãţile de finanţare pe Programul de Cooperare Transfrontalierã România-Serbia şi România-Bulgaria.
În cadrul întâlnirii la care a participat şi prefectul judeţului, Nicolae Drãghiea, preşedintele Aladin Georgescu i-a informat pe edili despre procedeul legat de funcţionarea ADIS MH în cadrul proiectului „Sistem de management integral al deşeurilor solide în judeţul Mehedinţi” şi aprobarea de cãtre Consiliile Locale ale primãriilor a regulamentului de funcţionare privind serviciile de salubrizare şi a studiului de oportunitãţi privind delegarea serviciilor şi documentaţiile de atribuire pentru fiecare fazã de gestionare.
De asemenea, primarii au mai fost informaţi şi cu privire la sumele alocate de cãtre Guvernul României prin Programul Naţional de Dezvoltare Localã (PNDL) în reabilitarea drumurilor comunale şi alimentarea cu apã şi canal.

Reparaţii asfaltice pe douã tronsoane de drumuri judeţene din MEHEDINŢI

În baza contractului de întreţinere varã, Consiliul Judeţean Mehedinţi a demarat reparaţiile asfaltice pentru douã tronsoane de drumuri. Este vorba despre 22 de kilometri din Drumul Judeţean 561A care leagã comuna Bâcleş de Tâmna, în valoare de aproximativ 400.000 lei şi 10 kilometri din Drumul Judeţean 562A între comunele Gruia şi Pătulele, în valoare de aproximativ 340.000 lei. Lucrãrile vor fi gata în circa zece zile pentru ambele tronsoane.

Tags: ,

About autor