Sfârşit de sãptãmânã plinã pentru Judoka de la Palatul Copiilor – Filiala Strehaia

Trei Judoka strehãieni au participat, la sfârşitul sãptãmânii trecute, la gala dotatã cu Cupa Oraşului Tg. Secuiesc la Unifight, aducând trei rezultate, astfel: la stilul Unifight MMA, Sperius Nicu medalie de aur; la stilul Unifight Fullfight (K1), Dragomir Mãdãlin a obţinut medalie de aur şi, tot aici, Pâslea Panagiotis a obţinut medalie de bronz. Cei trei au participat la 60 kg (+18ani), 60 kg (U18) şi 50 kg (U18).
A fost o competiţie destul de grea, Unifightul fiind un sistem de luptã interdisciplinar în care se întrec sportivi din toate stilurile marţiale pe un regulament de fullfight contact, meciurile terminându-se de multe ori la K.O. De asemenea, aş vrea sã evidenţiez şi rezultatul de excepţie al fostei sportive, care în prezent se pregãteşte la colegul meu Mitroi, la Drobeta Turnu Severin, care în gala de MMA de la Cernavodã a reuşit sã-şi pãstreze titlul de Prinţesã Rãzboinicã a luptelor în cuşca Diana Irene Belbiţa. Şi în ultimul rând, tot un rezultat de excepţie al sportivului Ionuţ Rãceanu, student la facultatea de sport Arad, care s-a pregãtit la noi pentru participarea la Campionatul Universitar de Judo de la Sibiu, obţinând în final medalia de argint.
Sã nu o uitãm nici pe Cleonia Râciu, care a participat cu lotul României la Cupa EUROPEANÃ de Judo pentru Cadeţi de la Cluj, unde a învins o judoka bine cotatã din Anglia, pierzând apoi în recalificãri. A fost o primã participare la o competiţie internaţionalã de asemenea avergura, dar credem cã în continuare Cleonia va avea succes.
Le urãm tuturor un viitor de campioni, şi sã nu uite cã prin succesele lor de excepţie aduc o mare bucurie maestrului care le-a dezvoltat pasiunea pentru Artele Marţiale.

Tags: ,

About autor