COMUNICAT DE PRESĂ – CREAT pentru Piaţa Muncii

Cod contract: POSDRU/161/2.1/G/141090
Titlu proiect: “Creativitatea ca Resursă Educaţională de Antrenare a Tinerilor pentru Piaţa Muncii” (CREAT pentru piaţa muncii)
Data publicării: Martie 2015

COMUNICAT DE PRESĂ
CREAT pentru Piaţa Muncii

Asociaţia SCIENTIA NEMUS, în parteneriat cu Asociaţia de Turism Ecologic “Camena”, S.C. PSIHO-EXPERT S.R.L. şi Asociaţia Română de Terapie Comportamentală şi Cognitivă derulează proiectul “Creativitatea ca Resursă Educaţională de Antrenare a Tinerilor pentru Piaţa Muncii (CREAT pentru piaţa muncii)”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Campania de promovare a proiectului a continuat în instituţiile de învăţământ din judeţul Mehedinţi. Astfel, în luna februarie o echipă formată din responsabilul informare şi publicitate, responsabilul grup ţintă şi experţi consiliere s-a deplasat în localitatea Şişeşti. Elevii Liceului Teoretic „Ghe. I. Şişeşti” au fost informaţi despre activităţile proiectului şi beneficiile participării la acestea. În urma prezentărilor realizate, peste 40 de elevi şi-au manifestat intenţia de a se înscrie în grupul ţintă al proiectului.
La sfârşitul lunii s-au desfăşurat Conferinţa regională şi Târgul de creativitate – ediţia 1, evenimente la care au participat reprezentanţi ai autoriăţilor şi instituţiilor publice locale, ai ONG-urilor de tineret, ai instituţiilor de învăţământ, reprezentaţi ai grupului ţintă şi mass-media. În cadrul târgului de creativitate au fost expuse 62 de proiecte creative de carieră în domeniile antreprenoriat, marketing şi personal branding. Acestea au fost evaluate, iar 10 dintre ele au fost premiate. Valoarea totală a premiilor a fost de 6.950 lei.
Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Asociaţia Scientia Nemus
Irina Spînu, Responsabil activităţi de informare şi publicitate
E-mail: irina.spinu77@gmail.com