Muzeul Regiunii Porţilor de Fier din Drobeta Turnu Severin a încheiat un parteneriat cu hipermarketul CORA

Muzeul Regiunii Porţilor de Fier din Drobeta Turnu Severin a încheiat un parteneriat cu hipermarketul CORA, prin care, o parte a activitãţilor noastre vor fi desfãşurate în spaţiul acestui magazin.
Astfel în perioada 3-4 martie 2015, muzeografii Secţiei Relaţii Publice, Marketing Cultural şi Pedagogie Muzealã au organizat un atelier de confecţionat felicitãri pentru cea mai iubitã fiinţã… mama. Elevii claselor a III-a şi a IV-a din cadrul Şcolii Petre Sergescu, îndrumaţi de prof. Aurelia Ghidel, Magdalena Enache şi Ionica Dãgãdiţã au fost beneficiarii acestui atelier.
Elevii au lucrat cu hârtie coloratã – folosind tehnica rãsucirii hârtiei – cu materiale textile, şi cu multe accesorii. Îndemânarea şi priceperea lor, au dus la realizarea unor felicitãri deosebit de frumoase, cu care cred cã şi-au surprins plãcut mamele.
La finalul atelierului, copiii ne-au încântat pe noi şi pe cei prezenţi la cumpãrãturi în hipermarket, cu un moment muzical, iar ei au fost rãsplãtiţi cu un “mucenic” dulce.
Magda Trãistaru

Tags: ,

About autor