SUPER Concert Doiniţa şi Ionuţ Dolãnescu în Galeria CORA

Sâmbãtã seara, câteva mii de severineni au umplut pânã la refuz Galeria Cora din Drobeta Turnu Severin pentru un super concert Doiniţa şi Ionuţ Dolãnescu, cu un repertoriu ales pe placul publicului spectator.
Ionuţ Dolãnescu şi “frumuşica” sa soţie, Doiniţa, formeazã un cuplu de aproximativ şapte ani. Când s-au cunoscut, amândoi erau angrenaţi în alte cãsnicii. Atunci când au simţit cã s-au îndrãgostit unul de celãlalt, fiecare a renunţat la partenerul de viaţa de pânã atunci. Dupã ce au divorţat, Ionuţ şi Doiniţa au pornit împreunã pe un nou drum. S-au cãsãtorit şi au împreunã trei copii: Vlad Ionuţ (6 ani); Ana Maria Ioana (4 ani); iar cel mai mic membru al familiei a venit pe lume pe 1 octombrie anul acesta.
Doiniţa este mai micã decât soţul ei cu zece ani. Deşi pentru tânãra familie Dolãnescu luna octombrie a fost extem de agitatã, Ionuţ Dolãnescu nu va uita niciodatã ziua de 1 octombrie când cântãreţul a devenit tatã pentru a treia oara, soţia sa, Doiniţa, aducând pe lume un băieţel de nota zece.
Vestea cã i s-a nãscut bãiatul a venit ca un balsam peste sufletul lui Ionuţ Dolãnescu care în ultima perioadã a suferit cumplit din cauza bunicii sale, mama lui Ion Dolãnescu. Aceasta a încetat din viaţã în urmã cu aproximativ o lunã dupã o lungã şi grea suferinţã la vârsta de 102 ani.
Multe vedete au avut curajul sã urce pe scenã pânã aproape sã nascã, pentru cã starea de sãnãtate le-a permis, printre ele numãrându-se şi Doiniţa Dolãnescu care nu plânge niciodatã, conştientã fiind cã trebuie sã munceascã deoarece au o familie numeroasã care implicã responsabilitãţi.
Ea cântã dumnezeieşte la vioarã, aşa cum a fãcut-o şi sâmbãtã seara în recitalul susţinut în Galeria Cora din Drobeta Turnu Severin, împreunã cu soţul sãu, Ionuţ Dolãnescu.
Luna noiembrie va fi plinã de evenimente deosebite şi frumoase în Galeria Cora Drobeta unde, în fiecare sâmbãtã, cu începere de la ora 1100, vor avea loc ateliere de creaţie.

Tags: ,

About autor