Halloween la Cora

Joi seara, în Centrul Comercial Cora, timp de câteva ore, cei “mici” au avut liber la distracţie.
Însoţiţi de pãrinţi sau bunici, copiii au pãşit în Galeria Cora pentru cea mai mare petrecere interactivã de Halloween. Plini de voioşie cei mici au umplut de zarva copilãriei Galeria din Hipermarketul Cora, care a pregãtit pentru oaspeţii sãi, ateliere de “Face painting”, ateliere de modelaj dovleci, baloane, mãşti de vampir, caricaturi şi lucrãri cu temã specificã ce au fost expuse în Galeria Cora, precum şi alte surprize înfricoşãtoare.
Elevii Liceului de Artã “I.Şt. Paulian”, liceu ce are un partenierat cu Hipermarketul Cora, au prezentat un minunat spectacol artistic. Au fost pe scena numeroşi elevi ai Liceului de Artã: Ingrid Boengiu, Mãdãlina Sãndulescu, Mãlina Basarabã, Claudiu Şontea, Andrada Creţu, Maria Neamţu şi David Neamţu.
În încheierea spectacolului corul “Vox Dunaris” al Liceului de Artã “II.Şt. Paulian”, dirijat de profesor Alin Rusu, a susţinut un program de piese tradiţionale.
La finalul petrecerii, gazdã primitoare, Hipermarketul Cora a “cinstit” pe micuţii sãi colindãtori cu o felie dintr-un “Halloween Tort” gigant, ornat cu pãienjeni “dulci” special de Halloween (peste 700 de porţii), pregãtit cu mãestrie în laboratorul de cofetãrie al Hipermarketului Cora, din Drobeta Turnu Severin.

Tags:

About autor