„Au venit picioare de chinezi în Turnu Severin”

Declaraţia aparţine lui Adrian Duicu, preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Mehedinţi şi a fost fãcutã, sãptãmâna trecutã, în cadrul unei conferinţe de presã susţinutã dupã plecarea unei delegaţii chineze cu care a purtat discuţii, în biroul sãu.
Este vorba despre o delegaţie a companiei chineze HiSun PV Technologz Co.Ltd., subsidiarã a grupului China Evergreen Industry Group, specializat în investiţii în sectorul energetic şi în realizarea de proiecte energetice de tip IPP, care a vizitat Regia Autonomã pentru Activitãţi Nucleare Drobeta Turnu Severin şi Termocentrala Halânga.
Conferinţa de presã a fost încã un prilej pentru Adrian Duicu de a relua atacurile la adresa senatorului PDL Marius Bãlu şi a deputatului PNL Mihai Stãnişoarã care „sunt douã personaje nocive pentru judeţul Mehedinţi” pentru cã s-au pronunţat public cã „n-o sã vedem nici un picior de chinez în Turnu Severin”.
„Au venit picioare de chinezi astãzi (joia trecutã-n.r.) în Turnu Severin şi vã spun cã investiţia va fi fãcutã, nu este doar o simplã plimbare prin Turnu Severin, şi o sã vedeţi încã un document foarte important. Vreau ca oamenii care se ocupã de rãul judeţului sã-şi vadã de treaba lor şi sã lase judeţul sã se dezvolte aşa cum trebuie, sã nu mai facã ei gargarã cu locuri de muncã, ei nu au creat niciun loc de muncã, nu pot crea, pentru cã sunt neputincioşi şi neimportanţi în România. E ultimul mandat pentru Stãnişoarã şi pentru Bãlu în judeţul Mehedinţi”, declara Adrian Duicu.

About autor