Duicu, scaune, comisii şi comitete pentru majoritatea de sex frumos

La ultima şedinţã de Consiliu Judeţean, consilierul PNL Liviu Mazilu, exclus apoi din formaţiunea politicã, a solicitat preşedintelui Consiliului Judeţean un raport de activitate al firmei EUDIS, firmã care are contracte cu CJ şi al cãrei statut juridic este necunoscut pentru mulţi.

În condiţiile în care consilierul Liviu Mazilu, ca de altfel toţi consilierii judeţeni, este în posesia unui raport de activitate al EUDIS fãcut de auditori, experţi financiari şi poliţie, raport care nu ştim câţi l-au citit, se pune fireasca întrebare de ce “s-a sãltat la fileu” problema EUDIS.

Pe surse am aflat cã aceste valuri sunt produse pentru ca Adrian Duicu sã numeascã, în funcţia de director la EUDIS, în locul lui Cristi Paraschiv, pe… ADRIANA BÃDÃNOIU, vicepreşedinta CJ, exclusã de curând din PNL.

Sã nu uitãm cã în data de 28 septembrie a anului trecut, conducerea Consiliului Judeţean a schimbat majoritatea membrilor consiliilor de administraţie a unor instituţii judeţene, pe motiv cã erau neperformanţi şi sã observãm, de departe, majoritatea de sex feminin instalate pe fel şi fel de scaune şi în fel şi fel de comisii şi comitete.

La EUDIS, de altfel, au “aterizat” atunci DANA DROCAN, OANA MÃDÃLINA ZIMŢEA şi LOREDANA VIJULIE.

Tags:

About autor