TÂRGUL de CADOURI din GALERIA “CORA”

Existã o zi pe an în care sentimentul de iubire este sãrbãtorit mai frumos decât oricând. Evident vorbim despre Valentine’s Day, o zi specialã devenitã deja tradiţie pentru îndrãgostiţii şi cuplurile de orice vârstã. Ziua inimilor îndrãgostite, Ziua îndrãgostiţilor sau Valentine’s Day, oricum am numi-o (şi oricât de patetic ar suna), pentru 14 februarie, cuvântul magic este iubirea, ziua în care îndrãgostiţi de toate vârstele aşteaptã sã îşi declare sentimentele.

În weekend-ul trecut, Galeria “Cora” a gãzduit un târg special de cadouri pentru îndrãgostiţi.  Timp de 3 zile, severinenii care au venit în hipermarketul “Cora” au fost “ispitiţi” de peste 20 de comercianţi veniţi din toate colţurile ţãrii (Oradea, Bucureşti, Ploieşti, Arad, Satu Mare etc.) cu diverse cadouri specifice Zilei Îndrãgostiţilor.

La standurile din Galeria “Cora” s-au putut alege cadouri unice, de negãsit în supermarketuri, de la dulciuri de casã (nuga, caramele, rahat, bezele, ciocolatã de casã, halva, salam de biscuiţi, fondante, baclava diverse sortimente etc.), la gablonţuri lucrate manual, icoane (având ca ramã pietre şlefuite), bijuterii, produse naturale de îngrijire corporalã, artizanaturi, pânã la pluşuri de diverse dimensiuni (inimioare, ursuleţi etc.).

Tags: