Preasfinţitul Nicodim s-a întâlnit cu presa mehedinţeanã

     În apropierea praznicului Învierii Domnului, Preasfinţitul Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei a organizat o întâlnire de suflet cu toţi reprezentanţii presei locale.

Anul acesta, întâlnirea a avut loc marţi, 27 aprilie 2021, începând cu orele 11.00, la Centrul Eparhial.

În deschiderea eveni-mentului, Pãrintele Episcop Nicodim şi-a exprimat bucuria de a fi împreunã cu reprezentanţii ziarelor, ai posturilor de radio şi televiziune din judeţul Mehedinţi. Preasfinţitul Nicodim le-a mulţumit tuturor pentru colaborarea deosebitã realizatã de-a lungul timpului, materializatã în articole, interviuri sau relatãri ale evenimentelor de spiritualitate care s-au derulat în parohiile Mehedinţiului, dar şi a celor organizate de Centrul Eparhial.

Mesajul Preasfinţitului Pãrinte Episcop Nicodim pentru credincioşii mehedinţeni, transmis la praznicul Învierii Domnului Hristos prin intermediul reprezentanţilor presei, a fost acela de a rãmâne cu toţii mai aproape de Dumnezeu şi de rugãciune, de înţelegere între oameni şi de iubirea aproapelui, aşa cum ne învaţã Sfânta Scripturã. Pacea sufletului este odihna la care se referã Domnul Hristos când recomandã cele douã virtuţi, blândeţea şi smerenia. Odihna sufletului, necesarã tuturor, este vizibilã pe faţa celor sporiţi duhovniceşte. Fiecare om trebuie sã se strãduiascã mai mult, pentru a ajunge la aceastã stare înaltã, spre a avea parte de bucurie duhovniceascã permanentã în suflet.

About autor