PERFUZIA DE ANTICORPI MONOCLONALI

   Comunismul se spune cã este o… invenţie ruseascã, de pe vremea lui Lenin şi a revoluţiei bolşevice, revoluţie inspiratã de lucrãrile lui Marx şi Engels, o doctrinã şi un regim politic adus, mai apoi, şi în România dupã Rãzboiul al Doilea Mondial, “pe tancurile sovietice”, cum sunã sintagma, acum, desuetã, chiar dacã, în esenţã, adevãratã. Dar cine a conceput directivele de lucru, concrete, dupã care s-a implementat comunismul atât în Rusia cât şi în ţãrile care i-au fost lãsate sub influenţã, dupã înţelegerea tripartitã, intens stropitã, zice legenda secolului trecut, cu whisky şi vodcã, Roosevelt-Churcill-Stalin, de la Ialta, în 1945? Un document desecretizat de curând în Polonia face cunoscute 45 de directive dupã care se vor fi implementat politicile de trecere ale statelor lãsate sub influenţa ruseascã, de la formele lor de organizare de dinaintea ocupãrii sovietice, la cea de tip comunist. Între acestea, redactate concis, pe un ton ferm, parcã mai poruncitor ca acela al ţarului Petru cel Mare, se regãsesc cele privind şi eliminarea oricãrei forme de opoziţie, înfrângerea oricãror alte variante de lucru, în afara celei prevãzute de acel document, promovarea mediocrilor, a analfabeţilor în funcţii de conducere spre a putea fi controlaţi şi fidelizaţi, sãrãcirea controlatã a populaţiei şi menţinerea ei în aceastã stare, la fel, pentru a fi controlatã, apoi nepromovarea niciunei forme de invenţie sau inovaţie, menţinerea stãrii generale de nivel scãzut al tehnologiei şi ştiinţei, eliminarea religiei şi a oricãror credinţe etc etc. Ei, bine, surpriza cea mare este cã acest document – care nu s-a gãsit şi în arhivele româneşti ale fostei Securitãţi, sau cel puţin aşa se ştie, cu excepţia cazului cã ar fi fost distrus, cumva, dupã Decembrie 1989, vezi cazul Berevoieşti – acest document este atribuit lui Lavrenti Beria, şeful  NKVD-ului rusesc, serviciul secret al Rusiei sovietice, acestuia succedându-i KGB-ul actual! Beria, aşadar, ar fi “naşul” ideologiei şi al întregului eşafodaj criminal pe care s-a construit comunismul în Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ţãrile baltice şi toate celelalte care au cunoscut “cizma ruseascã”.

Beria?! Înclinãm sã nu credem aceastã variantã, Beria fiind un ideolog de duzinã, este adevãrat cu valenţele unei gândiri dictatorial-criminale foarte accentuate, dar, de aici pânã la acel document redactat atât de punctual şi de coerent în prevederile lui în timp şi succesiune organizatoricã este drum lung! Credem cã documentul a fost doar semnat de Beria, şi cã întregul eşafodaj criminal de instrumentare a implementãrii comunismului în aceste ţãri este rodul unor minţi mult mai evoluate politic şi cu un bagaj de cunoaştere a naturii umane mult mai avansate. Aici, aducem în atenţie “teoria conspiraţiei”, de fapt, a ordonãrii evoluţiei istoriei omenirii într-o etapizare cam din 50 în 50 de ani, cel puţin în ultimele sute de ani, o evoluţie controlatã, implementatã dupã sensuri bine dirijate spre un efect dorit, cel mai pertinent şi evident fiind controlul general, dublat de profit economic.

Aşa este şi în cazul acestui COVID-19, o “boalã” artificialã, amplificatã de o propagandã abilã, cu complicitãţi obţinute prin corupţie şi promisiuni de menţinere a puterii naţionale ori locale, ori profesionale… Un exemplu în plus în acest sens, al minciunii generalizate, care ascunde planuri de dinainte concepute, implementate dupã scenarii extrem de concise, gen Beria, este şi faptul cã, am citit de curând, marii politicieni, VIP-urile foarte bogate sunt imunizate contra COVID-19 cu PERFUZIA DE ANTICORPI MONOCLONALI cu al cãrei tratament s-ar scãpa de virus în una-douã zile. Amãnunte despre ce este aceastã perfuzie şi cum lucreazã ea, gãsim şi pe https://mindcraftstories.ro/coronavirus/ce-sunt-anticorpii-monoclonali-si-ce-perspective-au-ca-tratament-pentru-covid-19/, dar şi în alte locuri pe Internet. Interesant, însã, din perspectiva noastrã, este de ce nu s-a amintit nimic în aceastã campanie anti-covid naţionalã şi internaţionalã despre aceastã variantã de lucru, ca posibilitate de salvare? Oare, politicienii noştri, cu ce s-au vaccinat, cel puţin unii dintre ei, dacã nu toţi? Cu Pfeizer? Cu Moderna? Johnson & Johnson? Cu Astra Zeneka, oare? Cã, vorbeşte lumea, iar asta nici nu e greu de constatat, Sars-Cov2 nu s-a atins de niciun VIP de vârf – nu ne referim aici la Catanga, Nelu Ploieşteanu ori actori şi cântãreţi şi-aşa ţinuţi în pensii mizere ori salarii de supravieţuire, Dumnezeu sã-i ierte, nu, ne referim la cei din topurile milionarilor în lei ori în euro, sã zicem! Oare, Iohannis, a folosit PERFUZIA CU ANTICORPI MONOCLONAŢI? Întrebãm, nu dãm cu… virusul!

Beria a fost ucis la comanda lui Stalin. Un fel de Beria, la noi, acum, în aceste timpuri covidiene, este Raed Arafat, cel care vine cu tot felul de recomandãri, de prelungiri ale stãrilor de urgenţã, din lunã în lunã, de un an de zile, peste prevederile legii, care specificã obligaţia acordului Parlamentului în aplicarea acestor prelungiri repetate pânã la obstinaţie… Un lucru curios, însã: incidenţa cazurilor de Covid-19 a început sã scadã de la zi la zi, dupã mişcãrile şi protestele de stradã anti-restricţii, de la mijlocul lui martie, iar mãsurile restrictive s-au mai… relaxat! Coincidenţã? Mai mult: dupã revocarea din funcţie a ministrului Sãnãtãţii, Vlad Voiculescu, acesta a început sã dea din casã, cum se spune, acuzând în stânga şi în dreapta şi lipsa de coerenţã a mãsurilor guvernamentale, neconsultarea de cãtre Raed Arafat a Ministerului Sãnãtãţii privind recomandãrile sale anti-covid ori pro-vaccin, plus o comunicare deficitarã între factorii decidenţi în aceastã… luptã cu virusul ucigaş.

Pãi, atunci, nu are dreptate “documentul lui Beria”, cu promovarea incompetenţilor în funcţii de conducere, unul dintre cele 45 de puncte ale acestuia? Comunism sau “teoria conspiraţiei”?

About autor