Cei 4 fotbalişti severineni, utilizaţi în prima etapã din 2018

                Dupã o pauzã de 6 sãptãmâni, Liga I s-a reluat la sfârşitul sãptãmânii trecute, cu etapa a XXIII-a. În lipsa unei echipe locale, judeţul nostru a rãmas reprezentat, în primul eşalon, de 5 mehedinţeni, iar doi dintre ei au izbutit scorul rundei. Astfel, echipa antrenatã de mehedinţeanul Flavius Stoican, CSM Poli Iaşi, s-a impus cu scorul de 4-0 la Voluntari. În minutul 83, la oaspeţi a debutat şi mijlocaşul severinean Mãdãlin Mihãescu, transferat în aceastã iarnã de la Juventus Bucureşti. Dupã acest succes,  noua sa echipã s-a apropiat la 2 puncte de locul 6, ultimul care asigurã intrarea în play-off.

În lupta pentru play-off se aflã şi mijlocaşul mehedinţean Silviu Balaure, care a jucat în primele 59 de minute ale meciului de la Ovidiu, în care echipa sa Astra Giurgiu a remizat cu Viitorul Constanţa, scor 1-1. În schimb, ceilalţi 2 severineni prezenţi în Liga I au început anul cu o înfrângere, dupã ce echipa lor ACS Poli Timişoara a fost învinsã cu 1-0 de Sepsi Sfântu Gheorghe. La debutul pentru echipa bãnãţeanã, Andrei Enescu a jucat pânã în minutul 72, când a fost înlocuit chiar de severineanul Cãtãlin Doman.

Etapa viitoare, Poli Timişoara va întâlni FC Voluntari, Astra Giurgiu va juca cu Gaz Metan Mediaş, iar Poli Iaşi se va duela cu FC Botoşani, pentru un loc în play-off.

About autor