Omãtania, Ţara Cristalelor de Gheaţã

Festival de colinde româneşti, pe scena Palatului Culturii „Teodor Costescu”

Omãtania, Ţara Cristalelor de Gheaţã

Anul acesta , Festivalul Colindelor, organizat de Palatul Culturii si Primãria Drobeta-Turnu Severin, s-a desfãşurat ca o poveste, spre deliciul colindãtorilor si spectatorilor. Organizatorii au creat un decor magic si personaje din “Omãtania , ţara cristalelor de gheaţã“ pentru entertainmentul copiilor prezenţi. Santa Claus, Elsa şi Prinţesa de Gheaţã, precum si Magicianul Adi Olteanu (actor la Teatrul Elvira Godeanu din Târgu Jiu), au redat magia fulgilor de nea şi spiritul Crãciunului într-un mod inedit. Efectele speciale, baloane şi cadouri pentru mii de zâmbete de copil.

Marius Screciu, primarul Municipiului Drobeta Turnu Severin, a deschis Festivalul si a mãrturisit cã Tradiţiile de Crãciun trebuie perpetuate, iar micuţii colindãtori şi profesorii acestora au fost felicitaţi pentru portul popular şi pentru colindele prezentate. Toţi copiii au primit diplome de participare şi pachetele oferite de Primãria Municipiului Drobeta Turnu Severin şi Consiliul Local.

Efectele mãştii de zãpadã şi trucurile Magicianul au fost deliciul tuturor copiilor, care s-au distrat şi au plecat bucuroşi de daruri. Sania trasã de reni, munţii de zãpadã, copii la sãniuş, brazi, oameni de zãpadã, îngeraşi, cãsuţe şi spiriduşi au compus un decor de excepţie pentru “Omãtania, ţara cristalelor de gheaţã”.

About autor