La redeschiderea postului de televiziune RTS

   Atmosferã emoţionantã, la redeschiderea postului de televiziune RTS. Orice început poate avea mici obstacole, dar RTS a dovedit, deja, cã ştie sã facã faţã provocãrilor.  Într-un cadru relaxat, toţi cei prezenţi au transmis felicitãri şi urãri de bine jurnaliştilor care au repus pe picioare un proiect media care a fãcut istorie în Mehedinţi.

Adrian Bidilici, noul proprietar al RTS, a ţinut sã mulţumeascã colegilor pentru eforturile susţinute de a deschide televiziunea într-un rãstimp scurt, de numai o lunã de zile “ Este un moment emoţionant şi mã bucur sã vãd atâtea persoane prezente, astãzi, alãturi de noi. Împãrtãşim împreunã bucuria de a redeschide aceastã televiziune şi am convingerea cã va fi o poveste de succes” a ţinut sã precizeze Adrian Bidilici.

Bucuria şi emoţia au fost resimţite la puterea a treia de jurnaliştii care au activat, de-a lungul anilor, la RTS şi care acum se regãsesc în noua echipã. Amintim aici pe Alexandra Dediu, Beatrice Urucu, Voica Briceag şi Cosmina Iovãnel. Lor li se adaugã alţi colegi, care fac parte din echipa tehnicã a televiziunii.

RTS emite, din nou, din 1 Decembrie, de la ora 2000. RTS vã va aduce, în case, zi de zi, informatii proaspete şi obiective, emisiuni de interes general, ştiri culturale şi folclor autentic.

About autor