Elitã fãrã victorie

               CSS Drobeta Turnu Severin a încheiat anul pe ultimul loc în Seria Vest a Ligii Elitelor U17, dupã ce a pierdut şi meciul cu UTA Arad, scor 0-4, în ultima etapã programatã în 2017. Partida s-a disputat pe terenul afectat de zãpadã, de la Sânnicolau Mic. În pofida înfrângerii şi a  faptului cã elevii sãi au obţinut doar un punct din 8 partide, antrenorul severinean Mihai Caliţoiu vede doar partea plinã a paharului:  “Sunt şi lucruri pozitive în parcursul nostru de pânã acum, iar faptul ca am câştigat o serie preliminara şi cã avem 3 jucãtori in atenţia loturilor naţionale poate fi trecut la capitolul plusuri. Meritã felicitata Federaţia pentru modul cum a fost organizata Liga Elitelor anul acesta. Sunt echipe foarte bune, iar nivelul este mult mai ridicat ca la etapa preliminara. In ceea ce ne priveşte, prefer sa fim codaşi la oras decât fruntasi la ţara. Baietii au numai de câştigat de la meciuri cu adversari puternici. Vedem in ce mãsura ne vom putea întãri în pauza de iarnã, pentru a termina competiţia cu fruntea sus, dar obiectivul meu e de a promova 3-4 jucatori la sfârşitul sezonului spre echipe importante”.

CSS a mizat pe: Rãceanu -  Ilie, F. Popescu, Popa, Mincu (‘70 Cãruntu) – Trãilescu, Cerbu(’41 Apopii), Mogoş (’30 Toader) – Ungureanu (’72 Şunei), Dãnoiu, C. Popescu(‘75 Iorgulescu). Miercurea trecutã, în turul 2 al Cupei României U17, severinenii fuseserã surclasaţi cu 9-0 de UTA!

Ultima etapã a turului se va disputa pe data de 10 martie 2018, când elevii lui Calişoiu vor juca cu ACS Poli Timişoara, pe teren propriu.

About autor