Primul punct, pentru elevii lui Caliţoiu

               Dupã 4 înfrângeri, juniorii U17 de la CSS Drobeta Turnu Severin au bifat primul punct în Liga Elitelor. În etapa a V-a din Seria Vest a Ligii Elitelor U17, elevii pregãtiţi de Mihai Caliţoiu au remizat, scor 1-1, în deplasare, cu ASA Târgu Mureş. În precedentele 4 etape, severinenii pierduserã, la scor, jocurile cu CSU Craiova (1-5), Centrul Naţional Mureş (0-7) şi Ardealul Cluj (1-6), iar, runda precedentã, au fost învinşi cu 3-2 de Viitorul Mihai Georgescu Cluj. La Târgu Mureş, golul CSS-ului a fost marcat de Cosmin Popescu, în minutul 20.

“Ne-au trebuit 3 înfrângeri usturãtoare ca sã ne obişnuim cu aerul puternic de la Liga Elitelor. Avem un lot restrâns numeric şi pentru a putea face faţã trebuie sã muncim triplu. Întâlnim echipe cu identitate şi tradiţie în fotbalul românesc, lucruri pe care noi, severinenii, le-am pierdut. Sunt mulţumit de acest prim punct luat din deplasare şi pentru faptul cã ne-am recalibrat şi ridicat la nivelul competiţie, care este foarte ridicat”, a declarat Caliţoiu.

Acesta a mizat pe: Rãceanu – Ilie, Bordea, Popa, Mincu – Trãilescu (60 Ungureanu), Cerbu, Mogoş (cpt) – Toader (70 Iorgulescu) Dãnoiu, C. Popescu (80 F. Popescu). Etapa viitoare, CSS Drobeta Turnu Severin va juca la SCM Râmnicu Vâlcea.

 

 

About autor